Поредният нагъл шофьор бе спипан в нарушение от друг водач.

...
</TD
>Поредният нагъл шофьор бе спипан в нарушение от друг водач.
Коментари Харесай

Какво се случва с пловдивските шофьори? Кой им дава книжките?

Поредният безочлив водач бе хванат в нарушаване от различен лидер. Снимката от провинението е оповестена ведна от пловдивските фейсбук групи, видя репортер  Plovdiv24.bg .

Заснетият кадър демонстрира по какъв начин колата с пловдивска регистрация е паркирана в насрещната лента за завиване на дясно на бул. " Менделеев ". Възмутените консуматори не пропуснаха да пишат шеговити коментари по отношение на наглия метод, по който е спряла въпросната кола. 

" С тази фотография в приложението " Гражданите " може да пускате сигнали (публикации), които непосредствено се изпращат до способените органи и съответният извършител си получава глобата в законоустановения период ".

" Едва ли е паркирано по този начин без причина, от време на време и способените органи ти подреждат по този начин да спреш. Не знам кой човек би паркирал по този начин на светофар, даже и да не е в насрещното замислете се и тогава коментирайте ".

" Еее, нали ще се не разрешава прекъсването от дясно индивида е квалифициран стопира от ляво ".

Проблемът се задълбочава, защото на другия ден се появи различен водач, който по същия метод паркира автомобила си на същото място.

Снимка и от това нарушаване беше оповестена в други пловдивски фейсбук групи.

" Ех че инструктор е имал!! ", разяснява дамата, която алармира.

" Ма е прибрал/а огледалата...разбира ги нещата ", написа друга.

" Върнал се е от Англия индивида бе ", майтапи се пловдивчанин.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР