положи клетва като кмет на Бургас за пети път.

...
</TD
> положи клетва като кмет на Бургас за пети път.
Коментари Харесай

Речта на кмета: Какви задачи си постави Димитър Николов за следващите 4 години

постави клетва като кмет на Бургас за пети път. В речта си пред новия Общинския съвет градоначалникът открои като задача номер  №1 пред него основаването на детска болница. Обеща грижа за млади и остарели, развиване както в града, по този начин и в съставните селища, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

" Благодаря на нашите съграждани, които по безапелационен метод поддържаха програмата ми за сполучлив Бургас и възложихте на мен да ви съставлявам и пазя през идващите 4 години. Приемам с почит и почитание това голямо доверие “, стартира словото на Николов.

" Ще бъда кмет на всички бургазлии, без значение от партийната им и религиозна принадлежност, без значение от пола, месторождението, възрастта и пристрастията им, без значение от специалността и обществения им статус. Ще бъда еднообразно виновен към похвалете, само че и към рецензиите. Ще бъда  горделив с триумфите на всеки бургазлия. Ще насърчавам развиването на потентните хора в нашия Бургас.  Ще почитам искреността, само че няма да търпя клеветата, набеждаването и оплюването на града ни. Мой съдружник ще бъдат почтените хора, само че ще има неотстъпчивост към погазващите положителния звук и публичната сигурност, към вандалите и клеветниците и най-много към тези, които се пробват да спъват плановете за развиването на Бургас.

Ще работя крепко, за реализиране на цел №1 – основаването на детска болница. Защото от това зависи развиването на целия ни район. Ще поддържам всяка една перспективна инвестиция в града ни, тъй като това е ключът към икономическото ни развиване. Ще продължа да влагам старания в развиването на образованието в и детските градини, и в университетите, тъй като сме длъжни да създадем образовани и интелигентни младежи. Ще подтиквам младите работещи фамилии, като им сътворяваме по-добри условия за живот.  Моята цел е те да изберат Бургас пред всеки различен град в страната. Няма да не помни възрастните, тъй като те заслужават почтена грижа за труда си. Ще обърна внимание както на огромните отключващи развиването на Бургас планове, по този начин и на дребните елементи в града ни. Искам Бургас да бъде мечтано място за живеене и развитите и в града и в съставните селища. Няма да се спра пред нищо, с цел да потвърдя конкурентността на Бургас и да развъртвам вероятностите му.

Надявам се на поддръжката за страната за всички значими за града планове. Вярвам в градивната поддръжка на всички партии и ще дам всичко от себе си да сплотявам, само че не и да деля. Доказал съм го. Ще приема всяка добра концепция и ще оценя всяка поддръжка. Защото за мен е значим триумфът на Бургас, триумфът на всеки един гражданин на град Бургас “, приключи Николов.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР