По разпореждане на главния секретар на МВР и под

...
</TD
> По разпореждане на главния секретар на МВР и под
Коментари Харесай

Масови арести в Пловдив!

По предписание на основния секретар на Министерство на вътрешните работи и под наблюдаване на прокуратурата от 20 юли в страната се организира профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушения, свързани с произвеждане, разпространяване и трафик на наркотични субстанции.

До през вчерашния ден, в границите на интервенцията, чиновници от ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив са иззели близо 30 кг марихуана и 50 грама кокаин, по към 9 грама амфетамин и синтетичен канабиноид, както и известни количества хероин и метамфетамин.

С полицейски заповеди са арестувани общо 17 души, измежду които жена, непрекъснато пребиваващ чужденец и две момчета на 18 и 19 години. Образувани са досъдебно и 12 бързи производства. В два от случаите са събрани доказателства, че става дума за нелегално разпространяване на високорискови субстанции и материалите са импортирани в Окръжна прокуратура – Пловдив.

Разследването по останалите – за владеене на опиати, се води под наблюдението на Районна прокуратура – Пловдив. Някои от причинителите са с криминалистични регистрации и осъждани. С прокурорски постановления на двама от тях е повдигнато обвиняване и карцерът им продължен до 72 часа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР