По повод публикацията на Plovdiv24.bg от Чистота“ заявяват, че причината

...
</TD
>По повод публикацията на Plovdiv24.bg от Чистота“ заявяват, че причината
Коментари Харесай

Чистота: Не ние сме виновни, а гражданите

По мотив обявата на Plovdiv24.bg от " Чистота “ декларират, че повода за формираното край контейнерите бунище е, че жителите не съблюдават графика за събиране на едрогабаритни боклуци от семействата.

Директорът припомня, че контейнерите за разбъркан битов боклук вид " бобър “ се обслужват ежедневно – и в делнични, и в празнични дни. Всеки ден също работи и профилираната площадка пред базата на предприятието – ул. " Даме Груев “ 64А, където пловдивчани могат да предават разделно събрани боклуци от домовете си.

За облекчение на тези от тях, които не разполагат с превоз, " Чистота “ събира по график едрогабаритни боклуци по кварталите. Всеки петък графикът за идната седмица се изпраща до всички пловдивски медии, разгласява се и в уеб страницата на " Чистота “. Ако той се съблюдава, " грозните и тъжни гледки “ ще намалеят.

Ако пък по случайност най-близките контейнери са запълнени, дано жителите отидат до прилежащите, приканва Георгиев. За сигнали и всевъзможни въпроси, свързани с чистотата, хората могат да позвънят на тел. 032/675 817. Посоченото в обявата място навреме е почистено.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР