Пловдивският окръжен съд в процедура, протекла по реда на съкратеното

...
</TD
>Пловдивският окръжен съд в процедура, протекла по реда на съкратеното
Коментари Харесай

Има присъда: Първо уби жена си, после изтегли пари от картата й

Пловдивският областен съд в процедура, протекла по реда на съкратеното правосъдно разследване, наложи на подсъдимия по НОХД №840/2023 година Любомир Петров наказване в размер на една година и шест месеца отнемане от независимост, като на съображение член 66 ал.1 от Наказателен кодекс отсрочи изтърпяването на горното наказване отнемане от независимост с изпитателен период от 3 години и 6 месеца.

Подсъдимият Любомир Петров призна напълно обстоятелствата и събитията, изложени в обвинителния акт, заради което размерът на по този начин наложеното наказване е избран след редуцирането с 1/3, според член 58а ал.1 от Наказателен кодекс.

Със същата присъда Окръжният съд наложи на подсъдимия Любомир Петров и санкция в размер на 4000 лв..

Подсъдимият Любомир Петров бе приет за отговорен за това, че в интервала от 14.09.2020 година до 16.09.2020 година в Карлово и в Пловдив, при изискванията на продължавано закононарушение, , без единодушието на титуляра – нейните наследници Д. П. и М. П., и действието не съставлява по-тежко закононарушение, като всички тегления са на обща стойност 4000 лв. – закононарушение по член 249 ал.1 вр. член 26 ал.1 от Наказателен кодекс.

Присъдата предстои на митинг и обжалване в 15-дневен период пред Апелативен съд – Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР