Пловдивският квартал Кючук Париж е известен с доста забавни и

...
</TD
>Пловдивският квартал Кючук Париж е известен с доста забавни и
Коментари Харесай

Сложиха кашони върху гумите на кола в Пловдив, вижте защо

Пловдивският квартал " Кючук Париж " е прочут с много занимателни и не доста занимателни обстановки и случки около поправки на улици и жителите му, някои от които огромни зевзеци.

Доста пъти са оставяли разнообразни бележки по колите по отношение на паркиране най-много и заемане на съответно паркомясто. Това, което този път обаче е сложено на гумите на паркирана кола е наистина впечатляващо, видя Plovdiv24.bg .

Във фейсбук групата " Забелязано в Кючука " са оповестени фотоси, на които се вижда, че са сложени особено изрязани кашони върху гумите. На тях има надпис: " Чети, тъпанар, тук не е тоалетна! ".

Явно това е адресирано към притежателите на кучета, които разхождат домашните си любимци, които пък очевидно подвигат крайник върху гумите на колата.

" Впечатлен съм ", написа мъжът, разгласил фотосите.

" И нашата кола постоянно е опикана от кучетата, само че пък не знаех, че могат да четат ", споделя пловдивчанка.

" По принцип и на моята кола гумите са много постоянно препикавани, това не зависи от кучето, а от интелигентността и възпитанието на притежателя, като че ли. Тъй че, драги кучкари, заведете хайвана до дървото, което няма да е на повече от няколко метра от колата ", разяснява мъж, а различен дава отговор:

" Кючука не е алея за разходки... "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР