Пловдивският хотелиер Борис Христов разказа пред камерата на Plovdiv24.bg своята

...
</TD
>Пловдивският хотелиер Борис Христов разказа пред камерата на Plovdiv24.bg своята
Коментари Харесай

Хотелиерът Борис Христов: Вдигнах кръвно 200 заради охранителя, бях в шок!

Пловдивският хотелиер Борис Христов описа пред камерата на Plovdiv24.bg своята позиция за случката от 16 март 2023 година Тогава станало сдърпване с охранител на бариерата на ул. " Съборна ", който отказал да пусне клиент на хотела и в следствие по отношение на Христов са повдигнати две обвинявания - за причиняване на лека телесна щета на длъжностно лице и принуждаване със мощ да извърши нещо срещу волята си. 

Клиентът имал резервация за хотел, направена по телефона. Пристигнал на бариерата към 20.30 ч., само че охранителят отказал да го пусне, защото нямал резервация на хартия. Обадил се на притежателя на хотела Борис Христов и му съобщил за казуса. Христов първо се обадил по телефона на охранителя и учтиво го помолил да пусне клиента, откакто чекира една от двете карти на хотела за достъп до Стария град. Служителят изрично отказал и Христов отишъл на място. 

" На 150 метра от мен е бариерата. На третата секунда бях там. Вдигнах кръвно 200. Отидох на бариерата и му споделих: " Пусни клиента ". Той ми отговори: " Няма да го пусна, тъй като няма резервация ". Отново се пробвах да му обясня, че не е належащо да има книжен притежател, тъй като той държеше на книжен притежател, само че клиентът няма факс, с опрощение, в задн*ка си, с цел да извади книжен притежател. Клиентът пристигна, сподели, че е с малко дете, което е болно. Детето в действителност седеше в неговата кола. Охранителят отново отхвърли: " Няма да ви пусна, ходете пешком ". Спречкахме се с думи, хули взаимни. Той отхвърли. Може би в ръкомахането си може да съм го докоснал. Аз бях изпаднал в потрес, тъй като това не ми се случва за първи път " - описа пред камерата ни предприемачът.

Не изключва опцията да е " цапнал " охранителя, до момента в който е ръкомахал. Според него, квалификацията " лека телесна щета " е измислица. " На самото дело вещото лице загатна, че е допустимо да е инсценировка и охранителят да инсценира, че доста бил ударен, че е замаян, не помнел. Няма такова нещо. Вижте ме какъв човек съм - аз, в случай че го ударя, ще пострада по-сериозно. Нещата са напълно съшити с бели конци, тъй като аз съм основоположникът на митинга против бариерата " - съобщи Христов.

След случая е арестуван, преспал една нощ в ареста, а на публицистите е изпратено известие, че хотелиер е пребил охранител. Категоричен е, че е почтен и е бил извънредно предизвикан.

Хотелиерът напомни, че 10 години води борба за следен достъп до Стария град и по негова концепция е основано сдружението на живеещи и работещи в резервата да се борят против несправидливостта. Постигнато е решение да се обезпечи достъп с карти, което е било сполучливо повече от пет години. Самият Христов е бил пострадал и не е допускан до дома си, тъй като е взел участие в митингите против бариерата. 

" Отражението на тази преграда върху нас е изначално, тъй като клиент, който се сблъска с този проблем, повече не идва в Стария град. Респективно това се отразява на нашия бизнес " - изясни предприемачът. Убеден е, че с картите за достъп, оставени в кабинката на бариерата, се злоупотребява и по тази причина резерватът се е трансформирал в паркинг. Посочва като образец, че в началото са издадени 300 пропуща, а сега към този момент са 1200. 

Най-обидното в цялата обстановка е, че казусът съществено е навредил на имиджа и името му.

Цялото изявление гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР