Пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да сигнализира

...
</TD
>Пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да сигнализира
Коментари Харесай

Сигнал: За мен eMAG не съществува

Пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg , с цел да алармира за некоректна практика от страна на огромен магазин за онлайн търговия.

Читателят ни е направил поръчка от уеб страницата на eMAG, която е заплатил и към този момент няколко дни не може да получи. Мъжът твърди, че се е опитал неведнъж да се свърже със чиновници на компанията и да попита, какво се случва с пратката му, само че напъните му са останали без резултат и връзка няма.

" Синът ми направи поръчка за процесор на стойност 616,98 лева Той не може да се поръча без да се заплати онлайн. Направихме заплащането. Крайният период на доставка бе 8 януари. Процесорът не пристигна и още на 8-ми писахме на чат бот, който е единствената връзка. Оттам споделиха, че ще създадат инспекция и ще ни дадат противоположна информация, какво се случва.

Не получихме противоположна връзка. Отново им писахме, само че няма връзка - нито написа на имейла, че ще се забави стоката, нито, че в случай че не се достави ще ни върнат в даден период парите. Телефон за контакт липсва в интернет. Преди имаше, само че в този момент очевидно са славени от всякъде. ", показа той. 

Пловдивчанинът добави, че доста хора в мрежата се оплакват, че са изпаднали в сходна обстановка.  

" Нямат връзка с тях, парите им не се връщат, поръчаната им стока е развалена, сякаш е в гаранция и най-после нито стоката, нито парите. "

Мъжът ни даде скрийншот, показващ до каква степен е стигнала пратката.

Вижда се, че тя е записана на 3 януари и заплащането е утвърдено. Останалите 4 стъпки до приемането й се на изпълнени. 

Читателят ни посочи, че е написал тъжба до Комисията за отбрана на потребителите и е уведомил eMAG посредством чат бот приложението, което е дало отговор одобрително.

Това не е първото извършване на покупки на потребителя от уеб страницата и той е учуден от некоректното им отношение, както и от не уведомяването за закъснение на пратка.

" Вече ми е все едно дали ще си взема парите, или ще получа пратката. Ако пратката пристигна и бъде развалена? За мен това е неточен търговец. Пратката не е дребна сума. И в случай че нещо се случи след това, по какъв начин да им я върна, като още в този момент имам проблеми. eMAG непрекъснато има реклами по малкия екран, а тях в действителност ги няма. За мен де факто eMAG не съществува ".

Действително в интернет не може да бъде открит телефон за връзка. В уеб страницата е споменат само чат с виртуален помощник, който да оказва помощ на жителите.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР