Откриха нов, последно поколение, линеен ускорител за нуждите на Отделението

...
</TD
>Откриха нов, последно поколение, линеен ускорител за нуждите на Отделението
Коментари Харесай

КОЦ Пловдив вече разполага с линеен ускорител от последно поколение

Откриха нов, последно потомство, линеен ускорител за потребностите на Отделението по лъчелечение на " Комплексен онкологичен център “ – Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Той се намира в база II на КОЦ – Пловдив, на бул. “Александър Стамболийски “ №2. На формалното разкриване участваха кметът на Община Пловдив, заместник-кметове и общински съветници.

Управителят на КОЦ – Пловдив доцент доктор Тихомир Дерменджиев посочи, че КОЦ е значим център за пловдивското опазване на здравето и най-успешно разрастващото се комерсиално сдружение в града, като единствено за 2021 година е постигнало облага от 925000 лв..

КОЦ е второто по величина заведение от този вид в страната и е преди всичко, с най-вече минали пациенти - онкоболни от цялата страна. Той е и едно от най-предпочитаните лечебни заведения, с високо равнище на обслужване и най-хубавите експерти в региона на онкологичните болести. Това са отдадени на работата си медици, които работят с съвременна инсталация.

Целта е да се предлага най-хубавото, най-иновативното и най-щадящо лекуване на пациентите.

Доц. Дерменджиев благодари на пловдивския кмет и на общинските съветници, както и на екипа си, без които нямаше да е допустимо закупуването на този линеен ускорител от последно потомство, за потребностите на пациентите.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР