Опасни сгради в центъра застрашават пловдивчани. За това сигнализира гражданин

...
</TD
>Опасни сгради в центъра застрашават пловдивчани. За това сигнализира гражданин
Коментари Харесай

Опасни сгради застрашават пловдивчани

Опасни здания в центъра заплашват пловдивчани. За това алармира жител в обществените мрежи, видяхме от Plovdiv24.bg.  Става дума за многолюден сектор в правата сред Централна и Сточна гара. Преминаващите в региона на постройката са застрашени от падащи керемиди и тухли.

Припомняме, че разрухата на комина се дължи на . То бе записано на 17 километра югоизточно от Пловдив с магнитуд 4,6 по скалата на Рихтер, на дълбочина от 10 км. 

Ето и целия сигнал от жителя:

Внимание! Опасни здания! Забелязано в региона на правата сред централна ЖП гара и Сточна гара, против " Кепитъл Сити Център ". Гражданите, преминаващи оттова, са в заплаха от падащи керемиди и тухли! Моля, в случай че някой знае коя институция би трябвало да се алармира, да го направи!

Разбрахме, че общината не отговоря за поддръжката на постройката, известна като благосъстоятелност на БДЖ. Затова се свързахме с Гошо Къчков, шеф на железопътна секция-Пловдив.

От него разбираме, че постройката към този момент не е благосъстоятелност на БДЖ, а на частни лица, които е трябвало да я реставрират. 

Велизара Ангелова
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР