Окръжна прокуратура–Пловдив привлече като обвиняем Рангел Бизурев, на 30 г.,

...
</TD
>Окръжна прокуратура–Пловдив привлече като обвиняем Рангел Бизурев, на 30 г.,
Коментари Харесай

Димитър Малинов е убит по особено жесток начин

Окръжна прокуратура–Пловдив притегли като обвинен Рангел Бизурев, на 30 година, за това, че на 20.07.2023 година, в с. Цалапица, обл. Пловдив, съзнателно е умъртвил Димитър Малинов, на 24 година, като убийството е осъществено с особена свирепост – закононарушение по член 116 алинея 1 т. 6 прочие 3 вр. член 115 от Наказателния кодекс.

По делото е направена Европейска заповед за арест на обвинения Рангел Бизурев, която е изпратена за осъществяване на способените управляващи. Той е разгласен за търсене. Предвид неустановяването на Рангел Бизурев на територията на страната постановлението за привличането му като обвинен е предявено единствено на негов бранител. 

Димитър Малинов е бил разгласен за търсене по молба на околните му, защото е бил в неопределеност от вечерта на 20.07.2023 година Предприети са били издирвателни мероприятия от полицейските органи и на 27.07.2023 година е било намерено тялото му на към 1 км от последните жилищни постройки на с. Цалапица, обл. Пловдив.  Събраните досега доказателства по делото сочат, че гибелта на 24-годишния мъж е настъпила в резултат на нанесен на 20.07.2023 година нечовечен побой от обвинения Рангел Бизурев.

По делото са осъществени голям брой процесуално-следствени дейности – разпити на очевидци, претърсвания и изземвания на няколко адреса, назначена е съдебномедицинска експертиза, осъществени са огледи на местопрестъпление и други

Разследването по делото продължава.

В него участваха Ваня Христева, областен прокурор на гр. Пловдив, Бойка Лулчева, наблюдаващ прокурор от Окръжна прокуратура-Пловдив и ст. комисар Васил Костадинов, шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР