Очакваме добър ски-сезон, единствено се молим да има повече сняг, заяви

...
</TD
>Очакваме добър ски-сезон, единствено се молим да има повече сняг, заяви
Коментари Харесай

Откриха сезона в Пампорово

Очакваме добър ски-сезон, само се молим да има повече сняг, заяви пред публицисти в Пампорово министърът на туризма.

Той участва на откриването на зимния туристически сезон в курорта.  В началото на ски сезона Пампорово отчита около 30 % растеж на резервациите по отношение на 2019, осведоми Мариан Беляков, изпълнителен шеф на едноименното сдружение. Според министър Димитров данните за растежа са показателни за резултатите и от нападателната реклама, с която се промотира  страната ни като туристическа дестинация. 

Пампорово посрещна първите за сезона скиори с пет отворени писти и слънчево време. Министърът на туризма поздрави представителите на " Пампорово " АД са големия размер работа, която е свършена,  с цел да се открие сезонът в навечерието на празниците. Пистите са обработени и подготвени с помощта на изкуственото заснежаване, откакто през последните дни температурите паднаха под минус 3 градуса и бе допустимо да работят оръдията за неестествен  сняг.  

Изпълнихме всичко, което обещахме на туристическия отрасъл – 9 % Данък добавена стойност за всички (в сектора), както и таван на цената на тока, добави министър Димитров.  

Лифт картите в Пампорово ще бъдат на промоционални цени до 28 декември, запазвайки миналогодишните стойности,  уточни Беляков. Дневна въжен превоз карта до тогава ще коства 75 лева, а от 29 декември ще влязат в действие постоянните цени за сезона - 85 лева за ден за възрастни.  

" Пампорово " АД сполучливо се оправи с предизвикването с неналичието на сняг, уточни регионалният шеф на Смолян Стефан Сабрутев. Той изрази убеденост, че ски сезонът ще бъде мощен.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР