Няколко пункта за дарения бяха разкрити през последните дни на

...
</TD
>Няколко пункта за дарения бяха разкрити през последните дни на
Коментари Харесай

Къде в Бургаско откриха пунктове в помощ на пострадалите в Турция и Сирия?

Няколко пункта за дарения бяха разкрити през последните дни на територията на област Бургас в помощ на потърпевшите при земетресенията в Турция и Сирия, съобщи кореспондент на " Фокус ".

В Бургас се одобряват помощи в Туристическия информативен център (до Часовника), който работи от 9.00 до 18.00 часа, без почивен ден. Втори пункт е оголен и в плувен комплекс “Парк Арена ОЗК Бургас " в ж.к. “Славейков ". Работното време там е от 7.00 до 21.00 часа. Офисът на БЧК – Бургас в ж.к. “Възраждане " бл. 7 също приема дарения - за времето от 9.00 до 17.30 часа всеки работен ден.

В постройката на Община Руен , както и в кметствата на съставните селища всеки ден се събират помощи в поддръжка на потърпевшите. Местните са първенци по събрани дарения, като в последните дни от там всекидневно потеглят бусове с колета.   

Кампания стартира и във всички обитаеми места в община Созопол. Приемателни пунктове са разкрити в Туристическия информативен център в града, който е с работно време от 8.30-17.15 часа. Възможност да се подари има и в пенсионерските клубове в Черноморец, в село Вършило, в село Габър, в село Зидарово, село Росен, село Крушевец, село Индже челник, село Равадиново, село Присад, както и в кметствата на селата Атия и Равна гора.

Даренията от община Поморие ще се одобряват в общинската организация на БЧК, на ул. “Цар Петър “ (до общинския пазар против постройката на Община Поморие), от понеделник до петък от 09.30 ч. до 16.30 ч.

Община Карнобат също събира помощите, взаимно с локалната структурата на БЧК. Мястото е постройката на Функция " Здравеопазване ", на ул. " Ал. Нейчев " 3 (срещу полицията). Работното време е от 8.00 до 16.00 часа.

В Айтос събират помощите в клуба на БЧК, който се намира в Бизнес центъра, а даренията в Малко Търново се одобряват в НЧ " Георги Попаянов-1914 " от 10.00 до 12.00 часа всеки работен ден. В Камено за задачата също се употребява офисът на БЧК, който се намира на ул. " Митко Палаузов " 1А, с работно време от 8.00 до 17.00 часа всеки работен ден.  

В Сунгурларе облекла, обувки и други продукти от първа нужда се събират на втория етаж на постройката на Бизнес центъра при Антоанета Алексиева, представител на БЧК. В Несебър дарения могат да се оставят в офиса на БЧК ул. " Гоце Делчев ", зад Спестовна каса.

В Община Царево дарения могат да се създадат на ул. " Хан Аспарух " 36 от 10.00 до 12.00 часа всеки работен ден. В Приморско – в Туристическия информативен център към Общината, от 8.00 до 17.00 часа всеки работен ден, а в неработни дни – при дежурния в постройката на общинската администрация.

Днес започва акция и в Средец - помощите се събират в Пенсионерски клуб " Странджа ", всеки работен ден от 8.00 до 16.00 часа.

Освен в офисите на БЧК в региона, поддръжка може да се изпрати и с SMS на къс номер 1466 към всички мобилни оператори, както и посредством откритата от Червения кръст специфична банкова сметка в лв.: IBAN: BG64UNCR76301078660913; За потърпевшите от земетресението в Турция. 

Помощи се събират и в локалните структури на Движение за права и свободи. От партията разкриха и дарителска сметка: Търговска банка ДАД; IBAN: BG96DEMI92405000309448 BIC DEMIBGSF. 

Сред най-необходимите артикули, които се събират, са нови топли детски, дамски и мъжки облекла и обувки; ново спално бельо; нови топли завивки; хигиенични материали. Търсят се също по този начин фамилни палатки, отоплителни уреди, фенери, акумулатори и други.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР