Нещастието да пътуваш с градския транспорт - така читателка на

...
</TD
>Нещастието да пътуваш с градския транспорт - така читателка на
Коментари Харесай

Нещастието да пътуваш с градския транспорт в Пловдив

Нещастието да пътуваш с градския превоз - по този начин читателка на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си, изпратен до медията ни. Ето и повода за недоволството на дамата:

Здравейте, желая посредством вас да попитам виновните институции редно ли е да си плащаш билет и да вървиш три-четири спирки пеш, тъй като не си извършва маршрута?

Става въпрос за рейс номер 12. От 1 февруари последна спирка посока " Брезовско шосе " е на остарялото обръщало на Търговска колегия " Марица ". При питане на " Организация и надзор на превоза " отговорът е, че има заповед заради ремонт на " Брезовско шосе ".

Да, само че той е от предходната година и рейсовете вървяха и при по-лоши условия. А в този момент пътят даже да не е пуснат публично, минават коли, камиони и даже рейс номер 9. Вижте при какви условия пасажерите би трябвало да вървят от Търговска колегия " Марица " през циганската махала в отпадъци и тиня, а когато вали - и в локви дружно с колите и камиони по улицата, тъй като няма тротоари.

И не са опрощение дупките по ул. " Димитър Стамболов ", тъй като те стартират още от " Филипово " до Търговска колегия " Марица ". Реално има още към 100 метра до болница " Иван Рилски " и по-късно пътят е като на всякъде в Пловдив ".



За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР