Неправоспособен водач бе задържан след гонка с полицията. Около

...
</TD
> Неправоспособен водач бе задържан след гонка с полицията. Около
Коментари Харесай

Невиждан екшън по улици в Пловдив, арестуваха ученик с дебело досие!

Неправоспособен лидер бе арестуван след гонка с полицията. Около 23.30 часа в петък патрул на Трето районно управление (на МВР) забелязал лек автомобил " Фиат “ да се движи с висока скорост по пловдивския бул. " Васил Априлов “, създавайки действителна причина за злополука.

На подадения сигнал за прекъсване на колата водачът демонстративно не се подчинил и с още по-голямо ускоряване се насочил към един от изходите на града - Пазарджишко шосе. Последван от чиновниците на реда, причинителят минал през няколко кръстовища на червен сигнал на светофара.

При придвижване по основен път Пловдив – Пазарджик, в региона на кръгово кръстовище за Стамболийски, колата се блъснала в пътен знак и лидерът – на 18 години, бил арестуван. Установено е, че младежът има криминалистични рагистрации и присъди, а свидетелството му за правоуправление е отнето.

Пробата му за алкохол е негативна. След оказана здравна помощ, той е отведен в Трето районно управление (на МВР). Образувано е бързо произвеждане по член 270, алинея от Наказателен кодекс.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР