Не искам да се връщам към този момент. Уплаших се

...
</TD
>Не искам да се връщам към този момент. Уплаших се
Коментари Харесай

Потърпевша: Не искам да се връщам към този момент, уплаших се много

" Не желая да се връщам към този миг. Уплаших се доста. Случката е неприятна. Нападна ме, когато се прибирах някъде към 23:30 часа. Съквартирантките ми са чули писъците и се намесиха, с цел да ми оказват помощ ".

Това показа пред кореспондент на Plovdiv24.bg  пострадала жена. .

В зала персонално се явиха й Елена и Мария, които са двете жертви на Георги Георгиев. Една от дамите е рускоговоряща, по тази причина се наложи в правосъдния развой да бъде включен и преводач, който да оказва помощ при разясненията в процеса. 

Случаят е от септември 2022, когато Георги Георгиев бил във фактическа разлъка и влошени връзки със брачната половинка си. Подсъдимият живеел в Пловдив, а брачната половинка му в различен град.

На 08.09.2022 година при диалог с нея по телефона с нея зародил скандал, провокиран от влошените връзки и висящо бракоразводно дело.

Мъжът бил мощно обиден от диалога с нея, което предизвикало у него експанзия и под въздействието на огромно количество алкохол в късните часове на нощта мъжа нападнал две дами.

При първата преживелица той видял една от потърпевшите и я е помолил за запалка, с цел да си възпламени цигара. Докато е правил опитвал да е заприказва, момичето се е тормозило от дейностите му и решило да се прибере към дома си.

В непосредственост до входа Георгиев я хванал с две ръце за врата и я е стиснал мощно. Момичето е почнало да вика за помощ, а Георгиев я съборил на земята и траял да я стиска за шията и да я души.

След като по своя воля пуснал момичето, Георгиев отишъл на казино, където използвал още алкохол. Прибирайки се той е видял другата си жертва и взел решение да нападне и нея и да я нарани физически.

През гонене той я е настигнал до постройката, където тя живее и по действал по подобен метод. Срещу Георгиев са повдигнати е обвинявания, че по хулигански подбуди е предизвикал леки телесни повреди на две лица, изразяващи се в кръвонасядания, охлузвания и оток на шията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР