Най-вероятно парното в Русе ще бъде пуснато в началото на

...
</TD
>Най-вероятно парното в Русе ще бъде пуснато в началото на
Коментари Харесай

Обявиха кога пускат парното в Русе

Най-вероятно парното в Русе ще бъде пуснато при започване на м. ноември. Това сподели изп. шеф на " Топлофикация Русе " инж. Севдалин Желев. Причината, по думите му, е топлото за сезона време. Той напомни, че за стартиране на парното са нужни 3 поредни дни със средноденонощни температури под 12 градуса, както и да е оповестена синоптична прогноза за дълготрайно намаление на температурите.

" Прогнозите през тази година подсигуряват още малко време на жителите, в което могат да завършат нужните ремонтите по вътрешните отоплителни съоръжения. Моментът е подобаващ и да бъдат инспектирани всички самостоятелни уреди за дялово систематизиране. Възможно е срокът на метеорологична инспекция да е изминал, батерията да е паднала или уредът да се е развалил. Ако самостоятелните водомери, топломери и топлинни разпределители не работят вярно е целесъобразно да бъдат сменени преди началото на отоплителния сезон, с цел да не се основават спомагателни неудобства като за Вас, по този начин и за Вашите съседи ", сподели още инж. Желев.

Той добави, че при настъпване на изискванията за стартиране на централното отопление, първо ще бъде подадена топлота към лечебните заведения и образователните заведения, а по-късно и към административните институции и жилищните здания на територията на гр. Русе.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР