Нашумелият със забавните си видеа в Тик Ток Емануел Кабанга

...
</TD
>Нашумелият със забавните си видеа в Тик Ток Емануел Кабанга
Коментари Харесай

Звезда от Тик Ток играе дилър на трева в Пловдив

Нашумелият със занимателните си видеа в Тик Ток Емануел Кабанга е част от премиерната постановка  " Ръкомахане в Спокан “ на Драматичен спектакъл Пловдив, видя Plovdiv24.bg във Facebook страницата им.

Младежът е пристигнал от Ангола, с цел да учи за капитан на транспортен съд у нас, само че морето бързо го отнася в друга посока.

Емануел става известен в обществените мрежи с пародийните си клипове на връзките сред майки и синове, само че също и с песента " Зеленчуци който не яде “, която извършва с афро уклон.

Чрез непредвиденото му актьорско преобразяване в Тоби екипът на постановката извършва изискването на автора Мартин Макдона, а именно ролята на цветнокож да се извършва от същински представител на расата.

Кабанга играе дилър на трева. Езикът в пиесата е гаменски. Героите са с налудничави мании и обрати, от които сякаш никой от тях не се впечатлява чак толкоз, само че сполучливо слага въпросите за расизма, насилието и търсенето на себе си  в света на ъндърграунда, само че освен там.

Режисьорът Елица Йовчева споделя, че той за седмица е съумял да направи голям скок в специалността. Тя го дефинира, като бързо възприемащ и любознателен.

" Той от време на време е като дете, реагира чисто и импулсивно: " Това няма по какъв начин да е по този начин! “. Оспорва режисьорски и актьорски решения: " Не, няма по какъв начин да е облечен по този метод, той живее на улицата, той е дилър на опиати... Няма по какъв начин да прави това или това... “ Разсъжденията му са много съответни и ни отрезвяват “, споделя още тя.

На театралната сцена той си партнира и с познатите лице Мария Сотирова, Добрин Досев и Тодор Дърлянов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР