Наша читателка се свърза с екипа на Plovdiv24.bg, за да

...
</TD
>Наша читателка се свърза с екипа на Plovdiv24.bg, за да
Коментари Харесай

Пловдивчанка: ГДБОП са питали дъщеря ми Колко партньори си имала, как ги задоволяваш?

Наша читателка се свърза с екипа на Plovdiv24.bg , с цел да опише своята позиция по отношение на спор сред инфлуенсърката Ясмин Кирилова и 27- годишната й щерка.

Припомняме Ви, че през

Читателката ни определи ситуацията като подигравка с щерка й. Сподели още, че тя непрестанно получава закани от изцяло непозната дама.

" Въпросното момиче качва фотография с текст " Търся доста добър хакер, заплащам ". След което паролата ни беше разрушена, нямахме Wi-fi, те са в телефоните, наблюдават ни. "  

Тя добави, че щерка й е разгласила фотография, на която инфлуенсърката е реагирала по следния метод:

" Ти отново ли качи фотография? Няма да се разберем по положителния метод. Ще се разберем по сложния метод, като ти изпратя ГДБОП. "

Жената описа, че фамилията не е повярвало на тази опасност, само че на 4 август 2023 чиновници от ГДБОП са посетили дома й.

" Нахлули са в спалнята при щерка ми. Без да й се показват, са я питали " Имаш ли ТЕЛК, какъв брой % е, в този момент ще те обискираме гола, клякай ". Дъщеря ми се е изплашила и попитала: " Как по този начин гола? ", а служителката й е споделила " Ти пред Боян по какъв начин се събличаше гола? ". Интересно по какъв начин знае, какво прави щерка ми и с кого ".

Тя добави, че една от служителките е снимала щерка й по долни дрехи, както и при обиска им са отнети два телефона на стойност към 7 хиляди лв..

Майката сподели, че по време на психологичната експертизата на щерка й са задавани непристойни въпроси.

" Посочи си половите органи ", " Колко сътрудници си имала ", " Как ги задоволяваш "?, " Как си приела гибелта на татко си "? Аз съм потресена от тези въпроси. Как е допустимо институциите да се занимават с такива неща. "

Жената показа, че откакто е уведомила полицията, че ще подаде тъжба в прокуратурата, Ясмин е изтрила всички снимки от последните две 2 години, евентуално предизвестена от институцията. 

" Тя желае по жесток метод да вкара детето ми в психиатрия. Мисли, че поради щерка ми са й изтрили Тик-Тока. Тя популяризира номера й в секс уеб сайтове, трите имена и адрес. "

Майката посочи, че подала най-малко 10 тъжби в разнообразни институции в Пловдив и София.

Изразено бe подозрението й, че взетите телефони, където се намират същинските доказателства, към този момент не са в ГДБОП. 

Ясмин й написа: " Погледни какво губих на детето от вашите телефони "

Жената добави, че институциите мълчат по случая. 

Повече можете да видите във видеото. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР