Народните представители от “Възраждане и Емил Янков и председателят на

...
</TD
>Народните представители от “Възраждане и Емил Янков и председателят на
Коментари Харесай

Депутат: Нелегални бежанци могат да окупират Пловдив! Летището бе тъмно, а паркингът празен!

Народните представители от “Възраждане " и Емил Янков и ръководителят на групата на “Възраждане " в пловдивски Общински съвет Господин Апостолов организираха конференция, на която разясниха най-актуалните политически тематики и въпроси, свързани с проблемите с незаконните мигранти и идните евроизбори. Председателят на групата на “Възраждане " в Общински съвет - Господин Апостолов уточни подозрителен проблем, обвързван с опасения за корупционно асимилиране на средства, от страна на Неправителствени организации. 

“През последните седмици получихме сигнали за идна вълна от регистрации на неправителствени организации, както и за смяна на действителната активност на към този момент съществуващи такива, които са били учредени, за - подкрепяне на бежанците от Украйна в България, само че ще бъдат употребявани за разпределение и асимилиране на средства за незаконните мигранти, които ни биват връщани, чрез съглашението по, по този начин нареченият “въздушно-капков Шенген ".

Миналата седмица в Общински съвет Пловдив постъпи искане от една неправителствена организация за даване на помещение от община Пловдив, като направи усещане, че самата организация е със затихващи функционалности, последната година, само че желаното помещение, което Общината е трябвало да даде чартърен е с много огромни размери. Поставените от нас въпроси на Комисия и неналичието на пояснение, от страна на другите групи, докара до обосновани догатки, че става въпрос за съмнителна активност. Тези съмнения се ускориха, откакто след нашите дейности по случая, това предложение беше  оттеглено ", съобщи ръководителят на групата на “Възраждане " в пловдивски Общински съвет, Господин Апостолов. 

Той добави още, че остават отворени въпросите, дали незаконни мигранти, върнати от Европа, ще бъдат настанявани в и към Пловдив и, дали Община Пловдив ще предприеме съответни дейностите, по отношение на обезпечаването на сигурността на пловдивските поданици, които са извънредно обезпокоени и изпращат сигнали до народните представители от “Възраждане ". 

Проверката по няколко такива сигнала, разяснява Емил Янков от “Възраждане ", който уточни, че при него са постъпили известия и видеа от поданици на Пловдив, съгласно които, на къси часови шпации се правят полети от Австрия, с които се транспортират незаконните мигранти от Виена до втория по величина град в България. 

“По отношение на обстановката в Пловдив и пловдивското летище, получихме няколко сигнала на обезпокоени жители, на които реагирахме и персонално присъствах на една инспекция на летището. Когато пристигнахме, то беше необичайно неосветено, нормално има много полети, само че този път и паркингът беше празен. Влязохме вътре и видяхме, че има противоречие сред информацията, оповестена на осведомителното табло и тази от формалния уебсайт “Flight Radar ". Според данните в него, се е причинител полет от Виена - Австрия до Пловдив, а тази информация липсваше в осведомителното табло. Това буди съществени опасения и терзания ", съобщи още Янков. 

“Това, което от незаконната сглобка се пробват да осъществят като политически дял, само отваря вратата да се превърнем в мигрантско гето. За решаването на този проблем, основни ще бъдат евроизборите, които предстоят.  Гражданите имат опция да гласоподават за някой от сглобката и да се превърнем в един бежански лагер или да поддържат “Възраждане ", с цел да изпратим хора, които ще работят за реформирането на Европейския съюз от вътрешната страна ", разяснява от “Възраждане ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР