Над 160 младежи ще представят своите идеи и препоръки на

...
</TD
>Над 160 младежи ще представят своите идеи и препоръки на
Коментари Харесай

Бургаските ученически съвети ще представят идеите си на голям форум

Над 160 младежи ще показват своите хрумвания и рекомендации на първия конгрес, отдаден на активността на ученическите препоръки в Бургас, който ще се организира от 13.30 часа през днешния ден в Конгресния център. Събитието е по самодейност на кмета Димитър Николов и има за цел да даде опция и място за реализиране на разговор сред младежите и образуване на насоки за възстановяване и развиване на просветителната среда, оповестиха от Общината. 

Първото издание на форума се провежда под наслов " Ученически препоръки – сполучливи действия и положителни практики “ и ще помогне за по-добро взаимоотношение и съдействие, както и за обмяната на хрумвания и опит на учениците.

В конференцията ще вземат присъединяване членове на училищен препоръки от 32 съществени, междинни учебни заведения, профилирани и професионални гимназии в Бургас.

Освен представяне на осъществените действия, част от учениците ще имат опция по време на форума да вземат участие в кръгли маси, на които ще изберат няколко начинания, които да бъдат осъществени със съдействието на Община Бургас.

Ученическите препоръки дават опция за публичност и отбрана ползите на учениците и имат за цел да им оказват помощ в реализиране и съблюдаване на правата им в учебно заведение, в образуване на събития, които да развиват обществените, филантропичните и въобще всички заложби, които младежите имат.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР