На предизборна среща в Тополово кандидатът за депутат и водач

...
</TD
>На предизборна среща в Тополово кандидатът за депутат и водач
Коментари Харесай

Манол Генов в Тополово: В най-голямото село на Асеновградска община трябва да има пречиствателна станция за отпадни води

На предизборна среща в Тополово претендентът за народен представител и лидер на листата на социалистите в 17 Пловдивски изборен регион даде обещание цялостно подпомагане за решение на техните най-важни проблеми, свързани с изследване на нов водоизточник в региона на остарялото водохващане в балканския регион, възобновяване на водопроводната система по основната улица " Цар Калоян “ в квартал Малко Тополово и планиране и изграждане на пречиствателна станция за отпадни води в местността " Чинарова гора “, която е предпазена зона и сега е застрашена от заличаване от заустените там отпадни води. 

Десетките гласоподаватели показаха своя безапелационен избор за, тъй като като депутат постоянно са разчитали и получавали неговата поддръжка по доста въпроси, само че на първо място предходната година при подмяната на главния тръбопровод от речното водохващане на Тополово.

" Социалната грижа постоянно ще бъде наша първостепенна задача дружно с повишението на приходите на българските жители. Само по този начин можем да дадем повече сигурност на хората в днешната обстановка на международна неустойчивост, високи темпове на инфлация и разгарящи се военни спорове! ", съобщи в края на срещата.

Присъстващите тополовци пожелаха на здраве и триумф в изборите в неделя с номер 1 - коалиция " Българска социалистическа партия за България “ в интегралната бюлетина.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР