На 29 май след последния съдийски сигнал на футболната

...
</TD
> На 29 май след последния съдийски сигнал на футболната
Коментари Харесай

Към шофьор на BMW: Какво правиш бе, човек? Ще ми счупиш краката!

На 29 май след последния съдийски сигнал на футболната среща сред " Ботев " Пловдив и " Славия " София, при отдръпване от региона на стадион " Христо Ботев " на път за дома ми бях блъснат от автомобил на пешеходна пътека на един от изходите от паркинга на стадиона към ул. " Богомил ". Така четец на Plovdiv24.bg стартира описа си за това, което е претърпял.

И добавя:

Автомобила (BMW 530 d с рег. номер РВ0909РН) направи маневра на заден ход, когато прекосявах с мои другари по пешеходната пътека и ме блъсна в региона на дясната тазобедрена става.

При опита да приказвам с лидера – споделих му: " Какво правиш бе, човек? Ще ми счупиш краката! ", последният измърмори нещо, което не разбрах и потегли, включвайки се в придвижването по ул. " Богомил ", навлизайки в лявата (насрещната) лента за придвижване в посока кръстовището с бул. " Източен ".

При опита ми да потърся подпомагане от органите на реда, а точно излагайки случилото се на еднообразен служител на реда в региона на стадиона, последният ми отговори: " Аз съм охранителна полиция! Потърси някой от сътрудниците от пътна полиция! Това не е моя работа! ".

Та по този начин - блъскат ни по пешеходните пътеки, а родната милиция ни... " пази ".

Очаквайте продължение по тематиката.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР