Министърът на образованието коментира случая, при който преподаватели в пловдивското

...
</TD
>Министърът на образованието коментира случая, при който преподаватели в пловдивското
Коментари Харесай

Министър за училище в Пловдив: Учителите никога не трябва да допускат подобно нещо

Министърът на образованието разяснява случая, при който преподаватели в пловдивското учебно заведение СУ " Найден Геров “ пишели оценки и наличия на дете, което е умряло.

" Много противен случай във връзка с професионалните нравственос и компетентност на сътрудниците. Направихме една доста цялостна инспекция, в която включихме разнообразни институции и чакаме  в началото на другата седмица цялостен отчет на това какво се е случило от сътрудниците специалисти ", изясни.

" Ще бъдат взети всички ограничения, освен в това учебно заведение, а и в останалите в страната, това да не се случва. Искам това да бъде един негативен образец, по тази причина по какъв начин не би трябвало да се грижим за децата. Учителите, които са призвани да дават образец и модел на държание на своите възпитаници, в никакъв случай не би трябвало да позволяват сходно нещо, изключително в просветителна институция ", разяснява още министърът пред Нова телевизия.

" Не мога да кажа дали учителите са били наясно, че детето е умряло. В подобен вид учебни заведения има огромно придвижване, защото родителите постоянно пътуват ", съобщи той.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР