Лидерите на Коалиция Продължаваме Промяната - Демократична България подписаха споразумение

...
</TD
>Лидерите на Коалиция Продължаваме Промяната - Демократична България подписаха споразумение
Коментари Харесай

ПП и ДБ подписаха споразумение за общо явяване на изборите

Лидерите на Коалиция " Продължаваме Промяната - Демократична България " подписаха съглашение за общо явяване на предварителните парламентарни избори на 2 април тази година. Това стана ясно от изявления и на двете политически обединения в обществената мрежа Facebook.

Подписи под съглашението сложиха и за " Продължаваме промяната “, за " Да, България “, за " Демократи за мощна България “, Владислав Панев и Добромира Костова за " Зелено придвижване “.

" Поемаме явен ангажимент дружно да продължим демократичната смяна и да работим за създаване на същинско съвременно ръководство. Наша обща отговорност е да осигурим ясна посока за развиване и да създадем идващите съответни стъпки за реформиране на институциите, с цел да върнем доверието на жителите и да модернизираме страната ", пишат на Facebook страницата си от " Да, България ".

От " Продължаваме промяната " написаха следното: 

" Коалиционните сътрудници се съгласяват да обединят сили в постигането на една обща цел: развиване на България като обективна страна с конкурентна новаторска стопанска система, висок стандарт на живот и намаляващо неравноправие. "
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР