Лидерът на ГЕРБ обяви в неделя номинацията на партията за

...
</TD
>Лидерът на ГЕРБ обяви в неделя номинацията на партията за
Коментари Харесай

Георги Гатев, ГЕРБ: Живея, работя и отглеждам детето си в Тракия

Лидерът на ГЕРБ разгласи в неделя номинацията на партията за кмет на Пловдив. Това е кметът на " Тракия " три мандата. За кмет на най-младия пловдивски регион – " Тракия ", ГЕРБ номинира Георги Гатев.

Кой е Георги Гатев?

От раждането ми през 1987 година до в този момент пребивавам единствено и само в регион " Тракия " в Пловдив ", стартира описа си Георги Гатев.

Средното си обучение приключва в Езикова гимназия " Иван Вазов " с британски език. Продължава да учи в Пловдивския университет " Паисий Хилендарски " и придобива бакалавърска степен по политология.

По-късно се дипломира като магистър по финанси в Университета по национално и международно стопанство в София.

" Образованието е полезност за фамилията ми. Майка ми е стоматолог, татко ми е с две висши - математик и инженер. Имам по-голям брат с три висши, който работи като IT експерт. Брат ми и аз сме четвърто потомство висшисти по майчина линия. В обич към знанието дисциплинирам и щерка си ", споделя Георги Гатев и продължава:

" Като студент две години вървях на студентски бригади в Аляска. В България работих в три частни компании общо близо 10 години, до момента в който натрупах нужния ми капитал, с цел да основа лична компания и да стартира личен бизнес от нулата ".

Седем години по-късно Георги Гатев декларира, че управлява сполучлив бизнес в областта на колите и автоуслугите.

" Когато първоначално започнах активността си, от коли не разбирах нищо, само че от финанси, парични потоци и управление на човешки запас бях доста добре квалифициран. Стартирах с банкови заеми, без личен дом и без автомобил. Към днешна дата всички тези пасиви са превърнати в активи ", прецизира той.

Георги Гатев е женен, с една прелестна щерка.

Със фамилията ми продължаваме да живеем и през днешния ден в " Тракия ", тъй като за мен това е най-хубавият квартал за живот.

През миналите 12 години, отпред с кмета, бяха построени детска градина и детска ясла, доста модерни и безвредни детски и спортни площадки, паркове и зелени площи, инфраструктура и налична среда, което трансформира квартала ни в място, уместно за развъждане на деца.

" Споделям политиката на ръководство, наложена от – всеки ден измежду тракийци, покрай проблемите и насладите им, тъй като това са моите съседи, другари, съкварталци ", вълнува се Георги Гатев.

Той се самоопределя като стимулиран, упорит, целенасочен човек с лидерска позиция. Педантично проведен, порядъчен, културен, със мощно изразено възприятие за отговорност и принадлежност (лоялност). Владее доста добре британски език. Слуша рок, рап, класическа музика и музиката от 80-те и 90-те.

Георги Гатев е член съм на ГЕРБ от 2014 година, като не е членувал в никакъв случай в друга партия.

" Участвал съм интензивно във всички политически акции през последните 9 години, като член на локалната конструкция на регион " Тракия ", паралелно до господин. През годините постоянно съм бил деен в десетки начинания на ГЕРБ и на господин Димитров в регион " Тракия " – визити на домове за хора в неравностойно състояние, подкрепяне с хранителни артикули на трудноподвижни възрастни хора, засаждане на дръвчета, отбелязване на обичайни празници с разпределяне на дарове за жителите на " Тракия ", разкриване на спортни събития в региона, фестивали в парк " Лаута ", Великденски и Коледни празници и още, и още. И ще продължа да го върша ", приключва описа си Георги Гатев, номиниран от ГЕРБ за кмет на регион " Тракия ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР