Кметът на Струмяни е бил нападнат с брадва от жител

...
</TD
>Кметът на Струмяни е бил нападнат с брадва от жител
Коментари Харесай

Криминално проявен нападна с брадва кмета на Струмяни

Кметът на Струмяни е бил атакуван с секира от гражданин на село Раздол, който непосредствено го заплашил с ликвидиране. Мъжът, който е рецидивист, е арестуван, а локалните хора упорстват да бъде изселен, съобщи БНР.

 

Емил Илиев бил на обиколка в землищата на няколко гранични села дружно с сътрудниците си кметски наместници. Сблъсъкът с нападателя станал, откакто му направил поредна забележка, че няма право да загражда общински пътища.

Мъжът, който има десетки престъпни прояви и висящи производства, вдигнал секира и заплашил общинския кмет с ликвидиране. Само поради намесата на сътрудниците му селски кметове не се стигнало до съдбовни последици.

" След като може да посегне на три длъжностни лица, които извършват служебните си отговорности, представете си какво ще бъде за елементарните поданици и жители на община Струмяни. Следващият миг ще е ликвидиране ", разяснява Емил Илиев.

Повече от пет години престъпно проявеният мъж, който преди този момент е бил изпъден от село в община Сандански, тормози локалното население - най-вече възрастни хора. Те упорстват рецидивистът да напусне региона.

Кметът Емил Илиев е сезирал всички институции за казуса.

" В момента съм сезирал безусловно всички институции в резултат на самоправните дейности на това лице и терора, който постанова над локалните хора, закани, има бити възрастни, знаете, че популацията в региона е най-вече възрастни хора над 80 години ", сподели Илиев.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР