Като специален гост кметът на район Източен“ откри регионалното състезание

...
</TD
>Като специален гост кметът на район Източен“ откри регионалното състезание
Коментари Харесай

Най-добър млад водач на МПС и Най-добър монтьор в Пловдив

Като специфичен посетител кметът на регион " Източен “ откри районното съревнование " Най-добър млад лидер на МПС " и " Най-добър механик ", което се организира в ПГТСТ “Г.Делчев “ Той поздрави шефа на гимназията Бойка Борисова за отличната организация и семейството на това влиятелно съревнование и пожела триумф на всички участници от други професионални гимназии от разнообразни градове в района.

Много ми се желае и аз да съм участник, въпреки от дълго време съм излязъл от вашата възрастова категория, само че пък владея умения и свидетелства за всички категории МПС- обърна се той към участниците. Нека най-хубавите победят и има великодушие в конкуренцията, заключи той.

Директорът на учебното заведение срещна участниците с програмата за двата спортни дни и инструкциите за сигурност. Още първият стадий на съревнованието стартира оспорвано, като учениците стартираха решение на проби в действителна електронна среда и за несъмнено време. Награждаването на спечелилите ще бъде в петък от 14.00 ч.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР