Къде ни са пейките? Защо не са обезопасени шадраваните? Къде

...
</TD
>Къде ни са пейките? Защо не са обезопасени шадраваните? Къде
Коментари Харесай

Пловдивчани ядосани на градската управа: Къде са ни пейките? Защо шадраваните не са обезопасени?

" Къде ни са пейките? Защо не са обезопасени шадраваните? Къде да събера трите си деца, които са на друга възраст, с цел да ги следя? " - това са част от въпросите, с които жители засипаха кмета, кмета на регион " Централен " и останалите представители на градската администрация при инспекцията на пл. " Житен пазар ". Рехабилитацията и реконструкцията на пространството е част от плана " Обновяване на градската среда в Пловдив 2020-2023 година " и започва в края на април предходната година, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Облагородяването на територията към пл. " Житен пазар " и самият площад коства 982 000 лв. с Данък добавена стойност. Изпълнението на дейностите е пред край и напълно скоро се чака обектът да бъде завършен. 

От пространството са отстранени рисковите дървета и са сменени старите изпочупени площи. Настилката е модерна и съвременна, а на някои места са поставени дървени лежанки. Площадното пространство няма да има ограда, само че след време, когато живият плет порасне, може да се одобри като ограда. 

Единственият пропуск е обновяването на писоарите, които не са актуализирани и са в предходния си неприветлив тип, само че към тях също ще има озеленяване. Кметът съобщи, че тоалетната ще бъде реновирана с общински средства.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР