Жителите на Цалапица отново ще излязат на протест тази неделя,

...
</TD
>Жителите на Цалапица отново ще излязат на протест тази неделя,
Коментари Харесай

Цалапица отново излиза на протест

Жителите на Цалапица още веднъж ще излязат на митинг тази неделя, разбра Plovdiv24.bg.  Майката на убитият Митко сама показа за него в обществените си мрежи.

" На 24.03.2024г ще има митинг на центъра на Цалапица от 16.00ч! Подкрепете ни в битката за правдивост за Митко! Аз съм Митко и няма да мълча! ", написа тя.

Както към този момент ви информирахме, че фамилията на убития ще се бори за най-тежката присъда – доживотна без право на подмяна за всички, които са помагали и взели участие по някакъв метод.

Припомняме, че при вчерашното съвещание стана ясна повода за разногласието, както и кой е нанесъл ударите по тялото на Митко.

До съдбовния миг се е стигнало поради обиди от страна на потърпевшия Митко към Рангел чрез трети човек.

" Намерението на Рангел е било да има връзка с Митко и да видят дали няма разногласия сред тях. Опитал е да откри разговор, зародили са реплики сред двамата и се е стигна до нанасяне на удари от страна на Рангел. Ударите са били 4 удара в региона - торса, ребрата, само че отхвърля да е удрял в лицето и гибелта да е настъпила разследване на това. ", сподели бранителят на Рангел.

Бизюрев също по този начин е отрекъл Митко да е бил заровен жив. По думите на юрист Колев сред обясненията на Бизюрев и единият от близнаците Борислав Динков има несъгласия.

Подсъдимият Бизюрев остава мярката за неотклонение  “задържане под стража ". Според съда има действителна заплаха той да се укрие, или да извърши друго закононарушение, като да вземем за пример да повлияе на показанията на разпитаните очевидци с оглед уточняване на обстоятелства и условия.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР