Известният пловдивски адвокат Стефан Левашки коментира бруталния случай с малтретирането

...
</TD
>Известният пловдивски адвокат Стефан Левашки коментира бруталния случай с малтретирането
Коментари Харесай

Известен пловдивски адвокат коментира зверството с момичето от Стара Загора

Известният пловдивски юрист Стефан Левашки разяснява бруталния случай с малтретирането на 18-годишно момиче от Стара Загора, нарязако, остригано и със строшен нос след подигравка от някогашния си другар Георги Николаев Георгиев. Във фейсбук профила си той написа, видя  Plovdiv24.bg:

За 30 години работа по наказателни каузи в никакъв случай не разбрах логиката на законодателя за телесните повреди, избит зъб или извадена ключица, която е имобилизирана за повече от 30 дни се води междинна телесна щета, а 400 шева, които няма по какъв начин да не са довели до обезобразяване - не.

Преди години някогашното ми шуре двама идиоти го бяха държали до момента в който трети го беше ритал грубо в слабините, в следствие топките му бяха станали като топки за боулинг, лежа много време в болница, само че споделиха, че е лека телесна щета, тъй като нямало детеродна некадърност.

Слава на Бога, след време се оказа, че в действителност няма, родиха му се двама сина, да са му живи и здрави, само че каква болежка и унижения е изтърпял единствено той си знае. Няма по какъв начин при сходно закононарушение като това в Стара Загора да не е имало насила или закани срещу личността или живота на постралата, кои биха довели до доста по-тежки квалификации.

За жал прокуратурата е стопанин на досъдебното произвеждане и тя взема решение какво обвиняване да повдига. В такива моменти се сещам за концепцията на моя състудент Кристиян Таков, Светла му памет, за приватизация на обвиняването.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР