Граждани на Пловдив, кандидатът за кмет на район “Южен“ от

...
</TD
>Граждани на Пловдив, кандидатът за кмет на район “Южен“ от
Коментари Харесай

Проф. Христо Бозуков внесе протестно писмо срещу затварянето на Бетонния мост

Граждани на Пловдив, претендентът за кмет на регион “Южен “ от Българска социалистическа партия проф. и социалистите от региона се опълчват на започването на ремонта на Бетонния мост тъкмо в този момент. Те изпратиха протестно писмо с входящ № 23 П – 8707 до кмета на града, с копие до районния кмет, в което се споделя, че поради просрочените поправки в квартала търпението им е на ръба. Хората желаят първо да бъдат приключени връзките " Модър – Царевец “, пробивът под гарата и булевардът пред нея, преди да се пристъпи към отрязването на придвижването пред моста.

Ето и цялостния текст на протестното писмото:

" До

Кмета на

Община пловдив

Кмета на

Район " Южен "

Община пловдив

Протестна декларация

Граждани на Пловдив, претендентът за кмет на регион " Южен " проф. от " Българска социалистическа партия за България " и социалистите от регион " Южен ", се противопоставяме на започването ремонта на Бетонния мост тъкмо в този момент. Стигат ни и прескочилите всевъзможни периоди поправки на ул. " Даме Груев " и бул. " Александър Стамболийски "!

Трафикът е ужасяващ! Сутрин и по здрач, в час пик, се основава евентуална заплаха от ПТП!

Стига към този момент опити на гърба на жителите, стига сте издевателствали над търпението на елементарните хора, които са данъкоплатци и надлежно " спонсори " на безумните Ви инициативи. Здравко Димитров – кметът на града, споделя къде и какъв ремонт да се прави, а Костадин Язов – районният кмет, не смее да възрази, даже и да знае, че този ремонт, в този миг блокира квартала.

Разбира се, ремонтът на Бетонния мост касае всички пловдивчани, които пътуват през " Южен " за Околовръстното или през " Коматевски възел " към кв. " Коматево ". С предвижданата реорганизация, влизането в града рано заран ще бъде затруднено, автомобилният поток ще натовари в допълнение " Коматевски възел " и надлез " Родопи ".

Още от в този момент, без да е почнал ремонта, хората закъсняват за работа, децата им за учебно заведение, поради утринните автомобилни тапи. Бизнесът губи средства, поради закъснели доставки. За замърсяване с прахови частици и газове, да не приказваме. Как ще се справите с тезипроблеми?! Отговорът е по никакъв начин! Всички видяхме, че нехаете за пловдивчани и по-точно за жителите на регион " Южен “.

Най-остро се противопоставяме на ненавременния ремонт на Бетонния мост!

Нашето предложение е, Община Пловдив и НКЖИ да довършат започнатите планове: " Модър–Царевец “ и пробива под Централна гара и тогава да се извърши плануванаъа реорганизация на Бетонния мост.

Ако не вземете под внимание общото неодобрение измежду жителите на регион " Южен ", то може да прерастне в митинг! "

Проф., претендент за кмет на р-н Южен от " Българска социалистическа партия за България “
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР