Голяма похвала на фирмата, която извършва реконструкцията на Голямоконарско шосе,

...
</TD
>Голяма похвала на фирмата, която извършва реконструкцията на Голямоконарско шосе,
Коментари Харесай

Община Пловдив иска още милиони от държавата за важен обект

Голяма хвалба на компанията, която прави реконструкцията на Голямоконарско шосе, направи кметът на Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Работят бързо, има ли проблем - постоянно намират метод да го отстранят. За страдание, не всички компании са такива. Някои взимат работа, не през общината, а през съда. Взимат повече работа, което рефлектира върху качеството и върху нашите нерви - на жителите и на общината " - изясни Зико.

Община Пловдив е направила публично искане до Министерство на регионалното развитие за разпределяне на нужните средства за цялостното довеждане докрай на обекта на нейна територия. 

" Направили сме искане до Министерство на регионалното развитие за още 9 милиона за " Голямоконарско шосе. Знаете, че там страната ни даде 9 милиона, за финансиране на този доста значим обект от инфраструктурно значение за Пловдив. Чакаме да има държавно управление, да има бюджет. Дай боже, в новия бюджет да бъдат включени и тези капиталови разноски в интерес на община Пловдив " - добави заместник-кметът по строителство.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР