Елитен спортен клуб Морски сговор - Пловдив ще отбележи тази

...
</TD
>Елитен спортен клуб Морски сговор - Пловдив ще отбележи тази
Коментари Харесай

Виенски офицерски бал в елитен пловдивски хотел със задължителен дрескод

Елитен състезателен клуб " Морски сговор " - Пловдив ще означи довечера 100 години от основаването си. Знаменателното събитие ще се отпразнува с Виенски офицерски бал, именуван " Бал на Ивановците ", тъй като се организира всяка година в дните преди Ивановден по остарял жанр.

Членовете на елитния състезателен клуб поддържат разнообразни благотворителни начинания. Тази година фокусът е към надарени деца на военослужещи, заяви президентът на ЕСК " Морски сговор " Иван Соколов. 

Балът се организира със Съвместното командване на специфичните интервенции и по тази причина дрескодът за военнослужещите е публична парадна униформа.  Членовете на " Морски сговор " обличат фрак/смокинг, бяла риза и папийонка.  Съпругите, които ги съпровождат, са в изискани публични рокли, като за церемония събитие. На бала в ресторант " Тримонциум " са поканени регионалният шеф и кметът на Пловдив.

Въпреки официалността на Виенския бал, менюто ще бъде алегорично. Ще се вдигнат две публични тостове - обичайна за Ивановците и втората - за вековния празник на организацията, сподели Соколов.  

ЕСК " Морски сговор " е основан и съществува като типично мъжка организация. В нея членуват 60 души, съумели в специалността, бизнеса и персоналния си живот.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР