Двама са заловени с наркотици при проверки от служители на

...
</TD
>Двама са заловени с наркотици при проверки от служители на
Коментари Харесай

Хванаха двама с наркотици в кв. Чародейка

Двама са хванати с опиати при инспекции от чиновници на Второ районно управление (на МВР) в кв. " Чародейка " и против тях са стартирани бързи производства, оповестиха от ОДМВР-Русе. 

На 7 април патрулен екип от Второ районно управление (на МВР) при обход в региона на ул. Михаил Хаджикостов в Русе е направил инспекция на 34-годишен мъж, при която униформените са намерили в него опиати. Той е предал на служителите на реда найлоново топче, съдържащо суха зелена тревна маса. По случая е стартирано бързо произвеждане за закононарушение по член 354а, алинея 5 от Наказателен кодекс.

Вчера, още веднъж при обход в квартала полицейски екип от Второ районно управление (на МВР), в региона на гаражи наоколо до бл. 101, е направил инспекция на 18-годишен русенец. В хода на инспекцията е станало ясно, че той държи наркотични субстанции. Имал е в себе си книжен свитък с бяло кристалообразно вещество, станиолова свивка също с  бяло кристалообразно вещество, както и найлоново топче, съдържащо суха зелена тревна. Случаят е документиран и по него е формирано бързо произвеждане по разказа на Второ районно управление (на МВР), с оглед закононарушение по член 354а, алинея 3 от Наказателен кодекс.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР