Докладна записка за извършване на ремонт на уличната мрежа в

...
</TD
>Докладна записка за извършване на ремонт на уличната мрежа в
Коментари Харесай

Общински съветници настояват за ремонт на улици в Равнец

Докладна бележка за осъществяване на ремонт на уличната мрежа в село Равнец изпратиха до Общински съвет – Бургас общинските съветници от Българска социалистическа партия Живко Господинов, Васил Иванов, Георги Спасов, Георги Георгиев, Мадлен Мутафян, Стоян Коларов и Христо Панайотов. Документът е по отношение на създаване на тротоар на улица " Девети септември " в сектора от моста на река " Чукарлийка " до края на улицата. Асфалтиране на улиците и ремонт на тротоарите на: ул. " Съветска ", ул. " Гагарин " и ул. " Тракия ". 

В докладната бележка се показва: " След срещите ни с поданици на с. Равнец, същите споделиха за нуждата от създаване на тротоар на улица " Девети септември " в сектора от моста на река " Чукарлийка " до края на улицата. Асфалтиране на улиците и ремонт на тротоарите на: ул. " Съветска ", ул. " Гагарин " и ул. " Тракия ".

Общинските съветници оферират Общински съвет – Бургас да вземе решение Община Бургас да планува средства в Бюджет 2023г. за създаване на тротоар на улица " Девети септември " в сектора от моста на река " Чукарлийка " до края на улицата, а също и за асфалтиране на улиците и ремонт на тротоарите на: ул. " Съветска ", ул. " Гагарин " и ул. " Тракия ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР