Децата, участващи в проекта Уницеф България и Община Бургас –

...
</TD
>Децата, участващи в проекта Уницеф България и Община Бургас –
Коментари Харесай

Децата от Центъра в ДГ Райна Княгиня разгледаха ТК Акве Калиде и Минералните бани

Децата, участващи в плана " Уницеф България и Община Бургас – дружно в поддръжка на уязвими деца и младежи “, посетиха парк Минерални бани. Целта на събитието е през лятото ежеседмично деца и възпитаници от украинския център в ж.к. " Славейков “ към ЦПЛР, да посещават разнообразни забележителности в Бургас и залива. Днес акцентът беше ориентиран към историческия обект " Аква Калиде “.

Децата бяха впечателени от историята на комплекса, както и от опцията за спортни занимания в обособените кътове в парка. Игрите бяха извършени от доброволците от Международен юношески център - дърпане с въже, тичане, скачане, волейбол, ребуси и групова терапия с психолог. Занятията приключиха с къса разходка с просветителна цел, като децата се срещнаха с другите растителни типове в местността.

От 17.07. Центърът за поддръжка на личностното развиване стартира натоварен курс по български език за украински деца и възпитаници, равнище А2.

В Центърът в ж.к. " Славейков “ сега текат 2 курса по български език за украински деца, както и занимания по спектакъл, изобразително изкуство, британски език и самостоятелни съвещания с украински психолог.

При нужда украински жители могат да посетят Центъра и техните деца да бъдат включени в съответните групи, като се свържат на телефон: 0898 336 306.

За по-подробна информация: 056 843 643, 056 854 550
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР