Читател на Plovdiv24.bg се оплака от дискриминационно отношение заради наложена

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg се оплака от дискриминационно отношение заради наложена
Коментари Харесай

Смолянчанин изрева след глоба: Пловдивчани са богопомазани!

Читател на Plovdiv24.bg се оплака от дискриминационно отношение поради наложена санкция на коли с непловдивска регистрация. Ето описа:

" Здравейте, от Смолян съм, пациент в " Каспела " съм. Паркирам колата на една улица без излаз зад болничното заведение. Видях, няма знак неразрешено паркирането и прекъсването. Има и други коли. След два часа минавам да си взема багажа към този момент за стационар и виждам на стъклото ми залепена записка, че съм санкциониран, тъй като съм спрял на тротоар. Едната гума ми е на пътното платно, другата - на тротоара. Като погледнеш - всички коли, към 30 коли, по същия метод са спрели. Само моята, смолянската, и тази, която е от Благоевград, единствено те са санкционирани, със залепени стикери. Всичко друго е без стикери. Как е допустимо? Законът не е ли еднакъв за всички?

Снимал съм го. Не може по този метод да се прави в Пловдив. Няма по какъв начин. И никой не взема отношение. Елате на място да видите защо става въпрос! Няма ли кой да каже на тоя съвет, че законът е за всички? Добре, аз съм сбъркал - сбъркал. А другите не са, по този начин ли? В случая глобени са единствено смолянската и благоевградската кола. Пловдивчани могат да си паркират и да вършат каквото си желаят. 

Това става за час-час и нещо, по-късно колата отиде на паркинга. Не е това методът, нали би трябвало човек да спре някъде, до момента в който го одобряват и реалокира автомобила си!

Ние разбрахме, от горната страна от блока гледа човек, като види някоя кола - звъни по телефона и по-късно идва патрулката, написа, залепва и отпътува. Всички други пловдивчани си стоят, несъмнено. В Пловдив са привилегированите хора. Тук сте богопомазани. За мен, законът важи за всички. 

50 лв. е санкцията за няма и един час. Глобата не ме тормози чак толкоз. Притесняваме това, че в цяла България се работи по този метод и по тази причина сме на това състояние. 

Направо не е действително това - пловдивчани да си вършат каквото си знаят, а другите да се дебнат. Моята записка с санкцията я скъсах, тъй като се ядосах доста. Снимах на сътрудника и ви изпращам фотосите ".

Очаквайте отговора на Оперативна програма " Общинска защита ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР