Бях свидетел на убийството на моя приятел Димитър Малинов. Искрено

...
</TD
>Бях свидетел на убийството на моя приятел Димитър Малинов. Искрено
Коментари Харесай

Единият близнак: Бях свидетел на убийството на моя приятел Димитър Малинов. Искрено съжалявам

Бях очевидец на убийството на моя другар Димитър Малинов. Искрено скърбя. Това призна пред Районния съд в Пловдив единият от близнаците - Борислав Динков, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

И изиска да бъде пуснат на независимост. Думите му провокираха огромно отвращение измежду присъстващи, а майката на убития Атанаска Бакалова от самото начало ридаеше. В последна сметка съдът остави в ареста и двамата.

Те са привлечени в качеството на обвинени лица за осъществено в интервала 20.07.2023г.-21.07.2023г. закононарушение чл.294, ал.1, вр.чл.20, ал.2, вр. ал.1 от Наказателен кодекс.Те са привлечени като обвинени за това, че в интервала от 20.07.2023 година до 21.07.2023 година в с. Цалапица, обл. Пловдив, като причинители, спомогнали Рангел Бизюрев на 30 година, обвинен за съзнателно ликвидиране на 24-годишния Димитър Малинов, да избегне и да бъде осуетено по отношение на него наказателно гонене, без да са се споразумели (уговорили) за това с Рангел, преди да извърши действието.

Двамата са обезпечили помощни средства – два броя лопати, мотика и кирка, както и транспорт посредством лек автомобил, марка " Мерцедес “, за прикриване на следите от осъщественото ликвидиране - пренасяне и закопаване на натрупа на Димитър.

Престъплението е квалифицирано по чл.  294, ал.1, вр. член 20, алинея 2, вр. алинея 1 от Наказателния кодекс. По делото не престават дейните дейности по следствието. Двамата обвинени бяха арестувани на 31 юли 2023 година На същия ден по отношение на тях бе повдигнато обвиняване за горепосоченото закононарушение и те бяха арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР