Бурни реакции, хвалебствени коментари и огромен шамар относно темата в

...
</TD
>Бурни реакции, хвалебствени коментари и огромен шамар относно темата в
Коментари Харесай

Бурни реакции след новия филм на пловдивчанката Яна Титова

Бурни реакции, хвалебствени мнения и голям " пестник " по отношение на тематиката в какво обществото въобще живеем, провокира новия филм на пловдивчанката Яна Титова у феновете, видя Plovdiv24.bg в обществените мрежи.

На 8 ноември се организира церемония премиерата на кино лентата " Диада ", която ще се завърти по киносалоните още този петък.

Филмът се е радва на огромен зрителки интерес, а част от присъствалите описаха страстите, който той им е " предизвикал ". 

Не можем да публикуваме всички позитивни мнения, по тази причина сме избрали няколко от тях. 

" Този филм би трябвало да се гледа от всички родители, от всички ръководещи страната ни, от всички които търсят отговори на въпроса “Къде сбъркахме като общество? " Ето тук. Точно тук. И децата ни са най-големия длъжник.

" Повече от брутално добър филм. "

" Яна Титова е безспорен феномен в българското обществено кино! "

" Ракията, изоставената провинция, мама, която я няма, тъй като … не е могла да я има. Себеизяждането. Дефектът. Продадените деца на една сбъркана система.

" Снимката е от преди кино лентата. После светът става различен. И ти идва да го обърнеш с хастара на открито. ", разяснява Кремена Кунева.

" Тежък филм е “Диада ". Но същински и доста нужен. Вчера, до момента в който бавно затъвах в него и от смешно ми ставаше ужасно, не си предствях какъв брой ще полепне по мен тази история и какъв брой ше ми е мъчно да приказвам след нея. Не знам като по какъв начин тъкмо да опиша възприятието - може би обезсърчение. Тясно, бездушно, самотно, безнадеждно. Но киното е и за това, освен за по какъв начин беше…естетическа приятност?! Наслада е, поради чудесните артисти и типажите им. Заради снимането в елементи, от което светът ти се затваря до едно деколте, една уста, едни капки пот на брадичката. Наслада е и поради предаването на действителността, само че не самата действителност.

" Важен филм. Знаменателен. "

" Филм, който би трябвало да се гледа, а по-късно да се намерения, да се помълчи и след това наложително да се работи. Да се вършат красиви неща за други хора. Иначе е ужасно. ", споделя актрисата Мария Касимова-Моасе.

" Диада " би трябвало да тръгне незабавно на народен учебен тур! Филм, който се преглъща мъчително мъчно, само че би трябвало да бъде забелязан и обмислен от всеки! Яна Титова, благодаря, че си дръзнала да се заровиш в това! ", изрича мнение Камен Алипиев.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР