Археологическите проучвания на Форум Запад ще бъдат включени в събитието

...
</TD
>Археологическите проучвания на Форум Запад ще бъдат включени в събитието
Коментари Харесай

Уикенд в Пловдив за шеста поредна година с много изненади

Археологическите изследвания на " Форум Запад " ще бъдат включени в събитието " Уикенд в Пловдив ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. Това стана ясно по време на конференция с присъединяване на инж. , заместник-кметът по " Култура, археология и туризъм " и Велизар Кичуков.

Фестивалът се осъществя за шеста поредна година с поддръжката на Община Пловдив и Съвета по туризъм. 

" Уикенд в Пловдив “ е един от най-новите туристически фестивали. През дните от 18 до 20 август пловдивчани и посетители на града ще имат опция да се потопят в магията на най-стария жив град в Европа, като се възползват от голям брой атрактивни предложения и отстъпки.

За задачата би трябвало да се снабдят с " Уикенд в Пловдив гривна “, чиято цена е 20 лв..

Откриването на фестивала ще бъде на 18 август от 19:00 ч. на " Форум Запад “.

" Събитието съчетава ловко " съставките " на Пловдив. Тук е туризмът на преживяването ", разяснява заместник-кметът Пламен Панов.

" Уикенд в Пловдив " ще има своето съпътстващо събитие, а точно " Винени нощи " в отчасти обновената част на " Форум Запад ".

" Идеята беше да съживим уикендите в Пловдив, с цел да помогнем на хотелиерите. 

Новото събитие се роди непринудено. Само ние липсвахме в разкопките. Благодарение на моя екип и всички забъркани се случи. Недвижимото културно завещание би трябвало да се социализира. ", шеговито сподели.

Очаква се " Министерство на туризма " да стане патрон на " Летни винени нощи в Филипопол ". В събитието ще се включват 37 участника.

Дегустациите на вино по време на " Пловдивски летни винени нощи “ ще се организират на 18 и 19 август от 19:00 до 23:30 ч.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР