Amer Sports, един от най-големите производители на ски в света,

...
</TD
>Amer Sports, един от най-големите производители на ски в света,
Коментари Харесай

Един от най-големите производители на ски в света ще открие завод в Пловдивско

Amer Sports, един от най-големите производители на ски в света, ще строи нов цех в България. Управителят на " Амер Спортс България " Ивайло Петров разгласи новината по време на представянето на резултатите от годишната анкета на Австрийското комерсиално посланичество (Advantage Austria) измежду австрийските компании в България за капиталовия климат в страната.

По неговите думи новото произвеждане ще бъде в Асеновград и ще бъде намерено още тази година.

Ние произвеждаме към 30% от международното ползване на ски тук, в България. На база капацитета и развиването на нашите марки, влагаме в още един цех, който ще открием тази година в Асеновград “, сподели Петров, представен от Българска телеграфна агенция.

Amer Sports е интернационална компания за спортни артикули, известна със своите марки като Salomon, Wilson, Atomic, Arc’teryx, Suunto и Precor. В момента компанията има една фабрика в Чепеларе, като точно тя съумява да я подреди измежду най-големите в света.

Все отново беше регистриран един сериозен проблем, с който се сблъскват вложителите у нас – квалифицираната работна ръка. Общото въодушевление е, че би трябвало да сме много по-практично насочени в образованието и възпитанието на децата си. В противоположен случай на бизнеса се постанова да влага още време и капитал, с цел да има в действителност скъпи фрагменти.

Новината за нов цех в страната ни идва малко откакто Бългapия още веднъж се подреди измежду най-големите експортьори на ски и сноуборд съоръжение в Европейския съюз. По данни на Евростат за 2021 година страната заема трето място cpeд нaй-гoлeмитe изнocитeли в общността. Пред нас е единствено водачът Австрия и Франция.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР