Администрацията на район Западен подготвя списък с части от парцели,

...
</TD
>Администрацията на район Западен подготвя списък с части от парцели,
Коментари Харесай

Правят нови улици в западната част на Пловдив

Администрацията на регион " Западен " приготвя лист с елементи от имоти, които би трябвало да се отчуждят, с цел да стартира създаване на пътна инфраструктура в новите квартали. Това сподели в изявление за Plovdiv24.bg кметицата на региона.

Тя се надява предложенията да бъдат признати и добавени в Програмата за ръководство и предписание с недвижими парцели на общината и градската администрация да стартира предпочитано да ги отчуждава, с цел да може да се проектира инфраструктурата.

В " Западен " има и сериозен проблем с неналичието на имоти за детски градини и учебни заведения. Като образец кметицата уточни терен до улица " Рая ", където е било планувано да има комбинирано огромно учебно заведение и детска градина. Там е трябвало да се създадат отчуждавания, само че притежателите обжалвали и спечелили делото в съда. Така сега общинският имот е извънредно дребен и там е допустимо да се построи единствено дребна детска градина.

На терена зад мол " Пловдив ", очакван за просветителна инфраструктура, се чака до месец-два да се издаде позволение за градеж на детска градина. За забавачката има подготвен план.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР