43-годишният дюнерджия Ресул Салимов е мъжът, който в сряда сутринта

...
</TD
>43-годишният дюнерджия Ресул Салимов е мъжът, който в сряда сутринта
Коментари Харесай

Дюнерджия е пловдивчанинът, опитал да изнасили жена си пред двете им деца

43-годишният дюнерджия Ресул Салимов е мъжът, който в сряда сутринта преби жена си Сюзан и се опита да я изнасили пред очите на двете им 5-годишни деца. Той е единственият от четиримата насилници, , който не е в ареста. Причината е, че Салимов е настанен в Центъра за психическо здраве, където би трябвало да открият дали мъжът е кадърен да носи наказателна отговорност.

Ресул посягал не за първи път на Сюзан и двамата прекратили интимните си връзки, само че продължавали да живеят дружно и да въртят павилион за бързо хранене в кв. " Кючук Париж ". Мъжът правел дюнери, а дамата - тестени закуски.

В последните дни почнала да подготвя саралия поради идните празници и поръчките завалели. Този триумф на жена му вбесил Ресул, който така и така постоянно налитал да я бие, приказват хората от махалата. Побоят почнал рано сутринта в сряда и прераснал в опит за обезчестяване.

Сюзан била избавена от другарка, която в този миг звъннала. Нападнатата жена съумяла да вдигне, другата чула какво става и се обадила на телефон 112. В момента Сюзан трескаво си търсела квартира, с цел да може да се изнесе от жилището на Ресул и да е надалеч от него, когато го пуснат от Психодиспансера, написа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР