17-годишната Антония Димитрова от СУ Св. св. Кирил и Методий“

...
</TD
>17-годишната Антония Димитрова от СУ Св. св. Кирил и Методий“
Коментари Харесай

Бургас изпраща Антония Димитрова на Спешъл олимпикс в Берлин

17-годишната Антония Димитрова от СУ " Св. св. Кирил и Методий “ в Бургас ще показва страната ни и морския град на Спешъл олимпикс в Берлин. Игрите ще се проведат в интервала 17-25 юни. Антония бе номинирана и определена да влезе в тима ни по спорта боче след националната селекция по типове игри и общини.

Днес кметът Димитър Николов се срещна с параолимпийската състезателка, нейния треньор и ресурсен преподавател в бургаската гимназия Марияна Георгиева и шефа на СУ " Св. св. Кирил и Методий “ Снежана Няголова. Николов пожела триумф на Антония Димитрова на международните игри и да се върне в Бургас със златен орден.

" Антония, ти си нашата горделивост и вяра. Бургас има вяра в теб и те поддържа! “, сподели Димитър Николов.

От своя страна бургаската състезателка в Спешъл олимпикс съобщи, че приема всяка конкуренция като огромно предизвикателство.

" Когато вземам участие в съревнование, аз постоянно си слагам висока цел. Това е опция да покажа какво може едно момиче като мен! “, сподели Антония Димитрова.

Тя ще показва България в спорта боче на Спешъл опимпикс дружно със 17-годишния Николай Пейчовски от Плевен.

На срещата участваха още зам.-кметът по просвета, туризъм и спорт Диана Саватева и началникът на отдел " Спорт “ в Община Бургас Веселина Деведжиева.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР