Тази вечер затваря зимният трансферен прозорец. Очаква се в днешния

...
Тази вечер затваря зимният трансферен прозорец. Очаква се в днешния
Коментари Харесай

Зимният трансферен прозорец затвори! Вижте най-интересните сделки в последния ден

Тази вечер затваря зимният трансферен прозорец. Очаква се в днешния ден да бъдат финализирани куп покупко-продажби в огромните шампионати на Европа. По традиция в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно на трансферния пазар, като в тази публикация може да намерите всички приключени трансфер, клюки и спекулации.

В Англия и Испания прозорецът публично затваря в 1:00 часа българско време. Няколко часа по-рано – в 19:00, би трябвало да бъдат завършени всички прехвърляния в Германия. В Италия прозорецът затваря в 21:00 часа.

С голям интерес се чакат прехвърлянето на Жоао Кансело от Манчестър Сити в Байерн Мюнхен. Челси пък прави и невъзможното, с цел да си обезпечи подписа на Енцо Фернандес от Бенфика. В Арсенал до последно ще се надяват за привличането на Мойсес Кайседо от Брайтън, макар отхвърлените към този момент две предложения.

1:55 Документите на Енцо Фернандес са подписани на време, аржентинецът е състезател на Челси.

1:52  Трансферът на Омари Хътчинсон от Челси в УБА е анулиран.

1:49  Челси с проблеми в края на прозореца, откакто са закъснели с изпращането на документите за Хаким Зиеш, който по всичко наподобява няма да премине в ПСЖ на този стадий.

1:30  Хари Сутър мина от в Лестър от Стоук Сити. Сделката е за непрекъснат трансфер.

1:21  Голям проблем пред прехвърлянето на Зиеш в ПСЖ. Челси са се забавили с изпращането на документите и в този момент договорката може да пропадне.

1:12  Тотнъм разгласи прехвърлянето на Педро Поро от Спортинг Лисабон.

00:35  Постигнато е съглашение сред Барселона и Фенербахче за прехвърлянето на играча на каталунците Емре Демир. Клубът е въвел уговорка, която му дава право на 20% от цената на бъдещата му продажба.

00:30  Хаким Зиеш ще премине чартърен до края на сезона от Челси в Пари Сен Жермен, откакто двата тима са се договорили.

00:15  Нотингам Форест притегли бранителя на Атлетико Мадрид Фелипе. 

00:05   Челси и Бенфика са постигнали единодушие за прехвърлянето на Енцо Фернандес. Вече борбата е с времето, остава по-малко от час до края на трансферния прозорец.

23:38  Кейлор Навас е доста покрай прекосяване във Висшата лига, откакто ПСЖ и Нотингам Форест са постигнали сделка. 

23:27 Борнемут притегли Хамед Траоре от Сасуоло чартърен до края на сезона, като има и наложителна алтернатива за откупуване в размер на 30 милиона евро, и Иля Забарни от Динамо Киев с контракт до 2028-а година. 

23:10   Арсенал официалон разгласи прехвърлянето на Жоржиньо от Челси.

22:53  ПСВ Айндховен притегли Торган Азар от Борусия Дортмунд чартърен до края на сезона. 

22:40  Пропадна прехвърлянето на Амрабат в Барселона. 

22:08 Седрик мина чартърен от Арсенал във Фулъм. 

21:49  Омари Хътчинсон мина чартърен от Челси в Уест Бромич Албиън. 

21:19  Херта си върна полузащитника Толга Чиждечи, откакто последно игра за турския Анкарагюджю.

21:17 Саша Лукич мина във Фулъм от тимът на Торино за сумата от 10 милиона евро с включени бонуси.

21:09  Саутхемптън е на финалната права даси обезпечи услугите на нападателя на Генк - Пол Онуачу. 

20:55  Манчестър Юнайтед е постигнал сделка с Байерн Мюнхен за привличането на Марсел Забитцер. Играчът ще бъде чартърен при " алените дяволи " до края на сезона. Няма алтернатива за откупуване. 

20:46  Самби Локонга мина в Кристъл Палас чартърен до края на сезона. 

20:01  Марсел Забитцер е все по-близо до прекосяване в Манчестър Юнайтед. Играчът към този момент пътува за Англия. 

19:52  Конър Галахър ще остане в Челси най-малко до лятото, защото " сините " не желаят да се разделят с още един халф след продажбата на Жоржиньо. 

19:15  Мойсес Кайседо остава в Брайтън, откакто Арсенал се отдръпна от договарянията за играча, като " артилеристите " си осигуриха услугите на Жоржиньо от Челси. 

17:51  Хари Магуайър ще остане в Манчестър Юнайтед най-малко до края на сезона, без значение, че бе свързван с трансфер в Интер. 

17:34  Ботев Пловдив и Трабзонспор се схванаха за прехвърлянето на Антоан Баран.

17:32  Херта Берлин е покрай привличането чартърен на Керем Демирбай от Байер Леверкузен. Играчът желае прехвърлянето, всичко зависи от немския клуб.

17:20  Тиемуе Бакайоко, който е чартърен в Милан от тима на Челси, е в диалози с Олимпик Лион.

17:09 Трансферът на Иско в Унион Берлин публично пропадна.

16:50 Монца отхвърли да прати чартърен Валентин Антов във втородивизионния Венеция, където играе Петко Христов.

15:01  Манчестър Юнайтед ще се опита да притегли нов халф след травмата на Кристиян Ериксен. " Червените дяволи " са стартирали атака за австрийския национал Марсел Забитцер от Байерн Мюнхен, написа Bild.

14:00  Удинезе подписа контракт с френския нападател Флориан Товен до 2025 година, оповестиха от италианския клуб. Той идва като заместител на Жерард Делофеу, който получи тежка травма и би трябвало да оперира коляното си.

13:45  Бившият полузащитник на Реал (Мадрид) Иско дойде в Берлин за медицински обзор преди прехвърлянето си в локалния Унион, оповестява вестник " Билд ".

FC Bayern have signed João Cancelo on loan from Manchester City until the end of the season ✍️
— FC Bayern Munich (@FCBayernEN)
13:30 СДЕЛКА! 

13:15  Халфът с български корени Лукас Петков мина чартърен от Аугсбург в Гройтер Фюрт. Той ще играе като преотстъпен при " детелините " до края на сезона, след което ще се завърне в баварския клуб.

13:10 Официално: Нюкасъл притегли бранителя на Уест Хем Харисън Ашби. Трансферът е на стойност 3 млн. паунда.

13:05  Испанският футболист Ектор Бейерин тази заран се е сбогувал със съотборниците си в Барселона, оповестява " Ас ". Играчът е приел офертата на Спортинг Лисабон и през днешния ден ще пътува до португалската столица, с цел да се завърши договорката. Напускането му беше значително предрешено, откакто португалският клуб удостовери продажбата на на Педро Поро в Тотнъм..

12:44  Мат Дохърти от Тотнъм е покрай трансфер в Атлетико Мадрид. 31-годишният ирландец ще играе на „ Уанда Метрополитано ” чартърен до края на сезона, като по-късно ще има опция за непрекъснат трансфер в испанския клуб. Дохърти не е удовлетворен от дребното игрово време, което получава в състава на „ шпорите ”.

12:53  Ван Аанхолт се завръща в ПСВ Айндховен. В момента нидерландецът играе за турския Галатасарай, само че съгласно известния публицист Фабрицио Романо, левият защитник към този момент пътува за Нидерландия, с цел да премине медицински прегледи и да парафира своя договор с ПСВ.

12:47 Ръководството на   Лийдс се намира в напреднали договаряния с Рома за крилото Николо Дзаниоло, оповестява журналистът от Indipendent Мигел Дилейни. Италианецът към този момент осведоми управлението на Рома, че желае да напусне, само че отхвърли предложение от Борнемут.

12:41  Английският Саутхемптън задейства откупващата уговорка на Витиня от португалския Брага. Същото обаче са създали от френския Олимпик Марсилия. Играчът самичък би трябвало да реши къде да продължи кариерата си. 22-годишният нападател има седем гол за Брага от началото на сезона.

12:30

12:08  

11:59

11:44  Полузащитникът на Челси Хаким Зиеш отлетя за Париж, с цел да приключи прекосяването си в първенеца Пари Сен Жермен, оповестява Le Parisien. Съотборникът на Зиеш в мароканския народен тим Ашраф Хакими е удостоверил прехвърлянето на играча на лондончани във френския клуб.

11:31 Провал за Милан на трансферния фронт..

11:15

10:45  Трансферът на Поро от Спортинг в Тотнъм не е финализиран. „ Шпорите ” се съгласиха да платят 42 млн. паунда за десния бранител, който през днешния ден би трябвало да дойде в Англия. Според разнообразни източници обаче, договорката към момента не е завършена, защото двата клуба имат различия по отношение на изплащането сумата по прехвърлянето.

10:22  Нотингам Форест реализира сделка с Атлетико Мадрид за прехвърлянето на централния бранител Фелипе. 33-годишният защитник ще лети през днешния ден за Англия, с цел да премине медицински прегледи и да подпише договор с новака във Висшата лига.

10:05  Манчестър Юнайтед взема решение ориста на двама младоци през днешния ден. Очаква се Антъни Еланга и Факундо Пелистри да изоставен клуба и да преминат в други отброи чартърен. Желанието на мениджъра на „ алените дяволи ” Ерик Тен Хаг, е те да натрупат опит и игрова процедура до края на сезона.

09:50

09:00  Арсенал е отправил трета още по-добра оферта за Мойсес Кайседо от Брайтън, която към този момент е на стойност 75 млн. паунда, твърди журналистът Жак Талбо, който е сътрудник на издания като “Таймс ”, “Мирър ” и “Гардиън ”. Според " Скай спортс " обаче предлагането към момента не е реалност, а единствено се обмисля от страна на клуба от " Емиратс ".

08:00

06:45 Арсенал праща млад нападател в Чемпиъншип.

06:30  

06:00  Барселона пробва да отмъкне Софиян Амрабат от Фиорентина в последните часове на трансферния прозорец, оповестява достоверният публицист Жерар Ромеро.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР