Тази вечер започва новият сериал на БНТ – „Аз и

...
Тази вечер започва новият сериал на БНТ – „Аз и
Коментари Харесай

Ще предложи ли Башар Рахал брак на любимата си?

Тази вечер стартира новият сериал на Българска национална телевизия – „ Аз и моите дами “. 6-серийната комедийна драма ще вкара феновете в живота на един упорит млад хирург, който попада в любовен триъгълник. Потисканите стремежи и търсенето на щастието ще доведат до житейски терзания и до поредност от комични обстановки.„ Аз и моите дами “ е хармонично комбиниране от съществени и обществени тематики, поднесени с прелестен и пресен комизъм.

Сценарият е дело на Теодора Маркова, Невена Кертова и Георги Иванов, режисьор е Боя Харизанова, а оператор – Борис Луканов. В основните функции феновете ще видят актьорите Димитър Живков, Мария Сотирова и Христина Джурова. Участват още Башар Рахал, Росица Александрова, Димитър Баненкин, Явор Ралинов, Красимир Митов, Райна Караянева, Емануела Шкодрева, Чавдар Монов, Красимир Добрев и други.

Още в първия епизод феновете ще се потопят в света на героите – видимо благополучен, само че мощно зависим на изкушенията, които ги заобикалят. Как се стига до паралелна връзка, когато една двойка живее умерено и с проекти за взаимно бъдеще? Може ли един мъж да се влюби ненадейно и да заобича две дами по едно и също време? Потисканите стремежи и търсенето на щастието водят до житейски терзания и до поредност от комични обстановки, които сериалът „ Аз и моите дами “ ще разплита всяка сряда и четвъртък в ефира на Българска национална телевизия 1 до 17 февруари.



Филип и Христина

Първият епизод ни вкарва в живота на героите, сблъсква ни с техните рутинни задължения и загатва за идна смяна. Характерът и разбирането за живот на основните персонажи са показани посредством реакциите им в разнообразни ежедневни обстановки. Хирургът Филип (Димитър Живков) е упорит, ерудиран, учтив и съвременен, само че принципен човек, който, обратно на своите убеждения, попада в любовен триъгълник и заживява лицемерен живот с две разнообразни дами – една в София и една в Бургас. Докато гради устойчиво семейство и кариера на хирург-ортопед в София, работата му го води и в Бургас, където през седмица работи в локална болница. Животът му е видимо спретнат и благополучен.

Живее с дългогодишната си другарка Кристина, с която е убеден, че ще прекара живота си. Плановете им за взаимно бъдеще са съществени и даже възнамеряват женитба. Но в най-неочаквания миг, ориста го среща с Мая, с която преоткрива себе си и неподозираните си стремежи. Той пробва по всевъзможни способи да излезе от клопката, в която самичък се е сложил и се ненавижда, че не съумява. Двата паралелни свята, в които заживява, са не просто инцидентна уязвимост, а огледален облик на личното му раздвояване и рецесията на личността, в която е попаднал, търсейки удовлетворението и смисъла в забързания консуматорски живот към него. Как ще се промени животът на Филип, коя жена ще избере и дали ще полети с крилете на щастието, без да е съкрушен от наложените правила, следва да разберем.

В първия епизод ще забележим по какъв начин Надето (Райна Караянева) намира годежен пръстен в джоба на обичания си доктор Крумов (Башар Рахал). Предстои да разберем дали Башар Рахал, в облика на доктор Крумов, ще предложи брак на Надето.



Райна Краянева в ролята на Надето
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР