Тази вечер в Hell’s Kitchen България се състоя зрелостният изпит,

...
Тази вечер в Hell’s Kitchen България се състоя зрелостният изпит,
Коментари Харесай

Деница свали оранжевата си престилка и напусна Hell’s Kitchen България завинаги

Тази вечер в Hell’s Kitchen България се състоя зрелостният изпит, в който всеки от Оранжевите трябваше да покаже качества на професионален готвач. Кулинарната матура беше в два стадия, като в първия отличниците върнаха куртките си, а във втория – двойкаджиите отидоха на директни елиминации и най-слабият от тях – Деница си потегли напряко към у дома.

Първата задача за Оранжевите беше кулинарно есе на свободна тематика, в което всеки трябваше да имплементира парченце от себе си, като покаже на какво е кадърен. Единият и другият тим с оранжеви престилки трябваше да правят оценка сами представянето на своите съотборници и да стигнат до взаимно решение за трите най-хубави кулинарни съчинения, които да показват на шефа.

Жените подцениха Валентина и тя не взе участие в уравнението, което подсигурява успеха на Денислав. Отличникът от мъжете, който също отвоюва назад куртката си беше Артур. Наградата за тях включваше еднократни карти за избавление от наказване, с които имат право да се разменят с някой съперник. Двамата спечелили трябваше да посочат най-слабите три чинии за тимовете си - Калоян, Мартин и Андреа бяха определени от Артур, а Денислав реши да прикрие грешките на жена си зад Деница, Анелия и Мариела.

Във втория модул взеха присъединяване единствено шестимата готвачи с оранжеви престилки, защото останалите автоматизирано върнаха куртките си. Изключително изтощителната битка за оцеляване в кухнята на Ада завърши с отстраняването на Деница, а Мартин се върна в тима на Сините. Анелия, Мариела, Андреа и Калоян следва да потвърдят на началник Ангелов, че заслужават мястото си в яростното кулинарно съревнование.

Кой още ще напусне „ Кухнята на Ада “ тази седмица? Валентина ще нарочи ли различен собствен съотборник след напускането на Деница?

Как ще се оправят двата тима на вечерната резервация? - разберете в идващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria неделя вечер в 20:00 часа по NOVA.

Следете всичко за Hell’s Kitchen Bulgaria на и на риалити формата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР