Тази вечер в Big Brother: Most Wanted от 21:00 часа

...
Тази вечер в Big Brother: Most Wanted от 21:00 часа
Коментари Харесай

Зрителите влизат в къщата, а един съквартирант я напуска днес

Тази вечер в Big Brother: Most Wanted от 21:00 часа по NOVA за един съквартирант ще се завърши присъединяване в шоуто единствено два дни преди огромния му край. Феновете ще завладяват Къщата, с цел да изкажат своята поддръжка и рецензии към финалистите, а с помощта на тях една затворена тематика още веднъж ще излезе на дневен ред.

В дейли епизода нощес видяхме диалога на Динко и Джино с Дейна Бианкалана, който даде отговор на въпроса кой от двамата мъже споделя истината. След този дълго чакан диалог Джино ще се почувства спокоен и вдъхновен, тъй като е изчистил името си, а Динко ще понесе срама от казаните думи, от които той все пак не се отхвърля.



Вече затворената тематика обаче още веднъж ще излезе на дневен ред по време на задача „ Жива връзка “.

Феновете ще имат опция да се чуят и видят със своите любимци, а измежду позвъняванията ще постъпят и такива от далечно Чикаго. Какво ще се случи и за какво честността на Джино още веднъж ще бъде сложена под въпрос, ще разберем напълно скоро.

След последните за сезона номинации, които се организираха онлайн в сряда, Динко, Джино, Зорница и Людмила са застрашени от изпъждане единствено два дни преди огромния край на шоуто. В края на епизода тази вечер един от тях ще се раздели с Къщата и с фантазията си за победа онлайн, а кой ще бъде той и по какъв начин ще одобри провалянето на крачка от финала, ще разберем още довечера от 21:00 часа по NOVA.

FacebookNOVA PLAYVbox.com

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР