Тази вечер точно в 20:00 по NOVA стартира втори сезон

...
Тази вечер точно в 20:00 по NOVA стартира втори сезон
Коментари Харесай

„Маскираният певец“ започва тази вечер с още по-заплетени улики за новите маски

Тази вечер тъкмо в 20:00 по NOVA започва втори сезон на най-мистериозното музикално предаване „ Маскираният артист “. Зрителите ще се срещнат с тайнствените 14 маски, дружно с които и новите панелисти - Алекс Раева, Владо Пенев и AZIS, ще разкриват всяка събота вечер.

„ Във втория сезон уликите ще бъдат още по-заплетени и забавни. На феновете и панелистите ще им бъде по-трудно. Мисля, че този сезон ще бъде даже по-завладяващ от първия “, разкри новият водещ на предаването Герасим Георгиев-Геро в студиото на

A post shared by (@maskiraniat.pevec) on Sep 11, 2020 at 12:35am PDT

Той добави, че за него това е предизвикателство и е сигурен, че ще му бъде доста занимателно. „ От всички страни, в които се излъчва формата, единствено в България той е онлайн. Това е огромна отговорност, тъй като няма място за неточности. “, показа Геро.

„ Целият формат е извънредно забавен – предизвика те освен да се наслаждаваш на шоуто, да се посмееш и да се веселиш, само че те кара и да мислиш, и това е ужасно. Дори ние, водещите, нямаме концепция кой стои зад маските, нямаме право да приказваме с тях, нито да ги допираме. За нас също е доста комплицирано да разпознаем кой е под тях “, описа Зуека за прекарването си на сцената на „ Маскираният артист “.

A post shared by (@maskiraniat.pevec) on Sep 10, 2020 at 6:15am PDT

„ Другото най-завладяващо в това шоу е, че всеки участник би трябвало да влезе в ролята на облика си. Няма по какъв начин да си с маска Шапката, да вземем за пример, и да се движиш като човек. Когато всеки от тях се види в огледалото с маска, би трябвало да включи въображението си и да тръгне в посока, с която да изненада феновете “, добави известният артист и водещ, уверен, че точно основаването на еднаквост на маската и превръщането й в воин е специфичният миг в шоуто.

Какви ще са новите маски? Кои ще бъдат първите песни, показани на сцената? Колко сложни ще бъдат уликите и какви ще бъдат първите догатки за това, кой се крие зад маските? Не пропускайте да видите старта на най-мистериозното шоу „ Маскираният артист “ довечера в 20:00 часа по NOVA!

Повече информация можете да откриете на формалните, и профили на шоуто.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР